Home » Filmovi » Ratovi Zvijezda: Sila se Budi oborio rekord pretprodaje ulaznica!

Ratovi Zvijezda: Sila se Budi oborio rekord pretprodaje ulaznica!

star-wars-sila-se-budi

Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom Carstvu oborio je rekord u prvom danu pretprodaje na box officu najvećeg kinoprikazivača u Hrvatskoj. U ponedjeljak, 19.10. CineStar kina otvorila su pretprodaju ulaznica za najnoviji nastavak sage Ratovi Zvijezda te su do danas na svim svojim blagajnama i putem online kupovine (Smrtphone aplikaciji i web stranici www.blitz-cinestar.hr) ostvarila rekordnu prodaju ulaznica. U roku od  24 sata prodano je više od 3.000 ulaznica što je apsolutni rekord u CineStaru do danas!

Film RATOVI ZVIJEZDA: SILA SE BUDI možete pogledati u svim CineStar kinima od 17. prosinca. Preporuka za jedan od najvećih filmova godine su svakako najjači kino formati Imax 3D, 4DX 3D, eXtreme 3D, a za najluksuzniji doživljaj filma tu su i CineStar Gold Class dvorane.

Pretprodaja ulaznica online >>

 

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

5 komentara

  1. Nadam se samo da će film ao ništa barem približno ostvariti očekivanja…jer inače veliki sam fan star warsa…

  2. Nadam se da je samo ime Poe Dameron najgori dio filma.

  3. Pozdrav,

    da li je netko gledao nove star wars-e, volio bih čuti Vaše komentare, prigovore i pohvale ??? :)))

    lp,

    Kiki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*