Home » Filmovi » Paranormalna aktivnost 3 TV spot

Paranormalna aktivnost 3 TV spot

U današnje doba nije čudno očekivati da se u većini industrija svijeta kvaliteta postiže velikim novčanim ulaganjima. To zna biti posebno naglašeno u filmskoj industriji, gdje cijene za izradu filmova znaju biti goleme. No, s vremena na vrijeme, dolaze nam filmovi koji nas naprosto iznenade svojom jednostavnošću i domišljatošću uz vrlo male troškove izrade. Jedan od takvih filmova je i Paranormalna aktivnost, čiji se treći nastavak željno iščekuje.

Paranormalna aktivnost 3 redatelja Oren Pelija, najnoviji je film čija je radnja bila uspješno zadržana pod velom tajne, no s njegovim službenim lansiranjem u kina 21. listopada, stvari se počinju zagrijavati.

Radi se o franšizi koja je jednom od najvećih Hollywoodskih studija Paramount Pictures donijela zaradu od preko 300 milijuna dolara, dok je cijena izrade iznosila manje od 4 milijuna, stoga nije ni čudo da se film priprema postati zamjena za Slagalicu Strave, filmsku franšizu koja je, na sreću, privedena krvavom kraju.

U nastavku možete pogledati prvu televizijsku najavu za Paranormalnu aktivnost pod nazivom “Bloody Mary”.

[youtube id=”8ain8_MFqHg” w=”600″ h=”337″]

Izvor: MoviesOnline

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*