FilmoviKinoVijesti

Paranormalna aktivnost 3 TV spot

U današnje doba nije čudno očekivati da se u većini industrija svijeta kvaliteta postiže velikim novčanim ulaganjima. To zna biti posebno naglašeno u filmskoj industriji, gdje cijene za izradu filmova znaju biti goleme. No, s vremena na vrijeme, dolaze nam filmovi koji nas naprosto iznenade svojom jednostavnošću i domišljatošću uz vrlo male troškove izrade. Jedan od takvih filmova je i Paranormalna aktivnost, čiji se treći nastavak željno iščekuje.

Paranormalna aktivnost 3 redatelja Oren Pelija, najnoviji je film čija je radnja bila uspješno zadržana pod velom tajne, no s njegovim službenim lansiranjem u kina 21. listopada, stvari se počinju zagrijavati.

Radi se o franšizi koja je jednom od najvećih Hollywoodskih studija Paramount Pictures donijela zaradu od preko 300 milijuna dolara, dok je cijena izrade iznosila manje od 4 milijuna, stoga nije ni čudo da se film priprema postati zamjena za Slagalicu Strave, filmsku franšizu koja je, na sreću, privedena krvavom kraju.

U nastavku možete pogledati prvu televizijsku najavu za Paranormalnu aktivnost pod nazivom “Bloody Mary”.

[youtube id=”8ain8_MFqHg” w=”600″ h=”337″]

Izvor: MoviesOnline

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!