Home » Vijesti » 3D » CES 2011: Samsung predstavlja nove 3D plazma televizore

CES 2011: Samsung predstavlja nove 3D plazma televizore

Kompanija Samsung predstavila je nove modele 3D plazma televizora s izrazito tankim zaslonima, koji će na tržište izaći u proljeće tekuće godine. Radi se o modelima D6500, D7000, te D8000, koji se ujedno ističe i kao glavni predstavnik ove proizvodne linije. Karakterizira ga zaslon debljine od samo 1.5 inča (3.5 cm), smješten na pomičnom četveronožnom stalku, a uz njega dolazi i novi uređaj za daljinsko upravljanje sa zaslonom osjetljivim na dodir. Svi modeli posjeduju Full HD razlučivost, mogućnost 3D prikaza, te pristup internetu. Detaljne specifikacije za modele D6500, te D8000 moguće je pronaći na internet stranici: FlatPanelsHD.

About Marijana Golubić

8 komentara

 1. Da, i najavili da sa su svojim TOP modelom napokon stigli na razinu Pansonica što se crne boje tiče sa 0,004 ftL.

 2. Samo sa kojom tehnologijom da mi je znat. Ovo podjseca na prepucavanja ATI i nVidie a ostaje da se vidi na testovima da li su u pravu ili ne…

  • Pa valjda im neae biti teško jer po kada se pretvori u jednice SI suastava ta crna iznosi 0,013 cd/m^2, a mi dobro znamo da je Panasonic i bolji od toga. Valjda su mislili konkurirati GT20 modelu?

 3. Samo da maknu ovaj debilni stalak, izgleda ko vjesalica za kapute.

  • kako tebi onda izgleda cijela paleta panasonic modela ako ti na samsungu smeta ovaj stalak??? svima nam je jasno da su panasonic televizori zaostali u dizajnu…

 4. Nesmeta meni dizajn Panasonica nikako malo vuce na retro i to je to., ali mi je stalak na ovom samsungu bas debilan, pored onih lijepih staklenih kao kod LG-a ovaj mi izgleda kao da ga je Grunf pravio.

 5. Želio bih naglasiti da svi Samsung modeli plazme koriste NeoPDP panele još od 2009 godine, ono šta piše tamo o C7000 je laž; “Važno je napomenuti da C7000 koristi E3 3D type panel koji nema NeoPDP moguanosti ali ni karakteristike”
  PDP je oznaka za Plasma Display Panel, a isto sam na vašoj stranici našao ovo:
  “NeoPDP skraaenica u prijevodu bi značila Neo Plasma Display Panel. Ono što je zanimljivo da NeoPDP nije zakonom zaštiaena tehnologija Panasonica, istu tehnologiju ae od 2009. godine koristiti i ostali proizvo?ači plazma panela: Samsung i LG”
  Dali vi to lažete sami sebi ili obmanjujete ljude da kupuju Panasonic sponzorirane proizvode????!!!

 6. ne spominju se nize serije samsungovih plazmi 4 i 5? Zna li se kad ce biti njihovo predstavljanje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*