Mobiteli i tabletiTabletiVijesti

HP predstavio nove tablete i Elite x2 1011 G1 2-u-1 prijenosni uređaj

hp-slate8

U četvrtak 29.1. u sklopu Bug Future Showa, tvrtka HP je predstavila nove HD tablete pogonjene Android operativnim sustavom.  HP Pro Slate 8 i 12 tableti namijenjeni su poslovnim aplikacijama s obzirom da koriste zaslon 4:3 formata i visoke razlučivosti od 1600 x 1200 piksela. Osim tableta, HP je predstavio i 2-u-1 uređaj koji se poput Asus Transformera lako pretvara iz tableta u prijenosno računalo i obratno.

HP Pro Slate 8 i 12

HP Pro Slate 8 i HP Pro Slate 12 komercijalni su HD Android tableti. Dostupni su zaslonima od 8 i 12 inča, pogoni ih procesor serije Qualcomm® Snapdragon™ 800, a podržavaju proporcije 4:3 radi jednostavnijeg pregleda dokumenata i pristupa poslovnim aplikacijama. Ti laki tableti tanji od 8 mm nude napredne računalne značajke i bateriju koja radi cijeli poslovni dan te korporativnu sigurnost i upravljivost. Oba uređaja razvijena su imajući na umu poslovnu produktivnost, pa nude razne dodatke koje omogućuje HP-ov poveznik Zero Force. HP Pro Slate 8 jedan je od prvih tableta na tržištu koji koristi Corning Gorilla Glass 4, dosad najčvršće Corningovo staklo. HP Pro Slate 8 dostupan je odmah po cijeni od 3.599 kn s PDV-om, a HP Pro Slate 12 po cijeni od 4.599 kn s PDV-om.

HP Elite x2 1011 G1

HP Elite x2 1011 G1

Radi se o 2-u-1 uređaju dijagonale 11,6 inča sa sustavom Windows 8 Pro koji se jednostavno transformira iz tableta u prijenosno računalo s dostupnim konfiguracijama za ultraprijenosno računalo. Uz otpornost testiranu prema vojnim specifikacijama, Elite x2 prilagođava se osobnim radnim preferencama putem sustava dodataka koja obuhvaća najbolju korporativnu bežičnu priključnu stranicu WiGig u industriji razvijenu u suradnji s Intelom te presvlaku, laku putnu tipkovnicu i dodatnu olovku Wacom. HP Elite x2 1011 G1 dostupan je od siječnja 2015. po početnoj cijeni od 10.799 kn s PDV-om.

Adsense

Josipa Vrbanc

Elokventna mlada žena, britkog uma i širokog spektra interesa. Strastvena navijačica Bayerna koja voli pročitati kvalitetnu knjigu i pogledati dobar film. U slobodno vrijeme opušta se uz omiljene serije i čita vijesti iz svijeta filma i zabave. Ni shopping joj nije stran pa će vam rado preporučiti što i gdje kupovati.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!