Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Panasonic OLED televizori s Netflix kalibriranim načinom rada

Panasonic OLED televizori s Netflix kalibriranim načinom rada

Bez obzira koji tip panela Panasonicovi televizori koristili, kompanija nije umanjila značaj vjerne reprodukcije sadržaja upravo onako kako je isti i zamišljen. Među brojnim partnerstvima s filmašima i kompanijama koje stoje iza filmova i serija koje svi volimo,  Panasonic također već dugo surađuje i s Netflixom. Plod ove suradnje je specijalan kalibrirani način rada optimiran za Netflixov sadržaj, a koji će biti podržan na najnovijim OLED TV-ima serija GZ2000, GZ1500, GZ1000 i GZ950.

Panasonic tako postaje druga kompanija koja je implementirala ovaj način rada, prvi je bio Sony koji je također omogućio ovu opciju na svojim modelima visoke klase prošle godine.

Svakako se nadamo da ćemo testirati barem jedan Panasonicov OLED TV da isprobamo ovu funkciju. Najviše nas zanima je li potrebno ručno prebaciti u ovaj način rada kao se pokrene Netflix aplikacija, jer u protivnom sva priča o “pametnim” i “inteligentnim” televizorima pada u vodu.

Sve naše testove Panasonic televizora možete pronaći ovdje >>

 

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. Mislim da je bolje da se ručno prebacuje na taj način rada, jer ne odgovaraju svakome takve postavke, pa tko voli nek izvoli. Ako je automatski, onda nema izbora, a to je po meni, najgore. Primjer je kako Samsung uporno ne stavlja opciju off na local dimming, koji je baš jako izražen, pa se korisnici masovno žale da slika ”diše”, pogotovo kod pojave titlova.

    • Da to je kod samsunga katastrofa, disanje slike kod titlova je nepodnosljivo
      a netflix sa svojih 14mb bitrateom je smece za 4k, to je bitrate za dobar mkv fullHD nista vise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*