Home » Vijesti » Youngnam Roh je novi predsjednik LG-eve regionalne podružnice

Youngnam Roh je novi predsjednik LG-eve regionalne podružnice

Youngnam Roh

Regionalna središnjica LG Electronicsa ima novog predsjednika. Od siječnja Youngnam Roh zadužen je za vođenje svih LG-evih aktivnosti u regiji, uključujući i ured LG-a u Hrvatskoj. Osim našeg tržišta, iz Budimpešte će tako upravljati poslovanjem u još osam zemalja: Mađarskoj, Bugarskoj, Srbiji, Albaniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Kosovu.

Prije nego je imenovan na ovu poziciju, Youngnam Roh bio je predsjednik LG-eve podružnice u Portugalu, prije čega je međunarodno iskustvo dobio u LG-evim podružnicama u regijama CIS i MEA.

Youngnam Roh, tom je prilikom rekao:

Vrlo sam ponosan što imam priliku voditi regionalnu središnjicu. Odlučan sam stvoriti daljnji zamah rasta LG-a u regiji. Snaga LG-evog branda, stručnost lokalnih zaposlenika i LG-eve inovacije – kao što su nedavno predstavljeni zakrivljeni pametni telefon G Flex2 ili linija 4K Ultra HD OLED televizora – čine vrlo dobar temelj za to. U LG-u smo predani tome da živote potrošača činimo praktičnijima i produktivnijima pomoću naših naprednih tehnologija.

Youngnam Roh došao je na ovu poziciju nakon Young Woong Leeja koji će nakon uspješnog mandata u našoj regiji voditi tvrtkinu podružnicu u  Njemačkoj.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

7 komentara

  1. Baš je zgodan… Dobro došao i još bolje nas našao.

  2. E Liljana čim ima para odma je zgodan.

  3. Kad on hvali savitljive telefone, nema ništa kd toga, to je promašaj ka i savitljivi tv.

  4. Pa, i iPhone 6 je savitljiv, hahaha

  5. Nije savitljiv, nego zakrivljen.

  6. …zakrivljiv…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*