Vijesti

Youngnam Roh je novi predsjednik LG-eve regionalne podružnice

Youngnam Roh

Regionalna središnjica LG Electronicsa ima novog predsjednika. Od siječnja Youngnam Roh zadužen je za vođenje svih LG-evih aktivnosti u regiji, uključujući i ured LG-a u Hrvatskoj. Osim našeg tržišta, iz Budimpešte će tako upravljati poslovanjem u još osam zemalja: Mađarskoj, Bugarskoj, Srbiji, Albaniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Kosovu.

Prije nego je imenovan na ovu poziciju, Youngnam Roh bio je predsjednik LG-eve podružnice u Portugalu, prije čega je međunarodno iskustvo dobio u LG-evim podružnicama u regijama CIS i MEA.

Youngnam Roh, tom je prilikom rekao:

Vrlo sam ponosan što imam priliku voditi regionalnu središnjicu. Odlučan sam stvoriti daljnji zamah rasta LG-a u regiji. Snaga LG-evog branda, stručnost lokalnih zaposlenika i LG-eve inovacije – kao što su nedavno predstavljeni zakrivljeni pametni telefon G Flex2 ili linija 4K Ultra HD OLED televizora – čine vrlo dobar temelj za to. U LG-u smo predani tome da živote potrošača činimo praktičnijima i produktivnijima pomoću naših naprednih tehnologija.

Youngnam Roh došao je na ovu poziciju nakon Young Woong Leeja koji će nakon uspješnog mandata u našoj regiji voditi tvrtkinu podružnicu u  Njemačkoj.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

7 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!