LG ElectronicsVijesti

GoPro aplikacija ekskluzivno na LG-jevim webOS televizorima

lg-webos-gopro

Vlasnici LG-jevih webOS televizora od sada mogu besplatno preuzeti GoPro aplikaciju i gledati više od 400 sati raznovrsnih video snimaka u HD rezoluciji – objavio je LG Electronics USA u svojem priopćenju. GoPro Channel tako nudi najbolje od GoPro originalne produkcije kao i videa koje su snimili korisnici. Najavljena je i podrška za Ultra HD reprodukciju u nekoj od budućih nadogradnji.

Rekli bismo kako nije toliko problem u Smart TV konceptu koliko u kroničnom manjku kvalitetnih aplikacija. Kompanije iz godine u godinu nastoje se istaknuti svojim Smart TV platformama, no umjesto vizualnog dojma i kvantitete aplikacija, trebali bi puno veću pažnju obratiti upravo na kvalitetu sadržaja. GoPro aplikacija primjer je kako kvalitetna aplikacija treba izgledati i što treba sadržavati. LG i GoPro su ju vjerojatno mogli i ranije lansirati, no možda tada ne bi bilo dostupno preko 400 sati videa ili funkcionalno ne bi bila na nivou na kojem je sada. Osim same kvalitete važno je i da se aplikacija redovito ažurira, što u slučaju renomiranog GoProa vjerujemo da će i biti.

Kako izgleda aktualna verzija GoPro aplikacije možete vidjeti u kratkom video prilogu, snimljenom na LG-jevom 49UB850V Ultra HD televizoru. Televizor je bio žično povezan na ADSL vezu brzine 6 Mbit download /768 kbit upload. Samo za informaciju, za Ultra HD sadržaje LG navodi da će biti potrebna internet veza brzine od barem 20 megabita.

Izvor: LG PR

 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Super samo kod nas u RH-rijetki su oni koji imaju brzine od 20megabita- mi smo još debelo u 90-tima po pitanju interneta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!