B.netDigitalna televizijaDigitalna televizija u HrvatskojVijesti

B.net predstavio Music Choice Radio uslugu – 45 različitih programa bez reklamnih prekida

music-choice-bnet

B.net je danas predstavio uslugu “Music Choice”: 45 glazbenih radijskih programa bez dodatne naknade za korisnike Proširenog paketa. Ovi glazbeni programi pokrivaju sve glazbene žanrove, emitiraju se bez reklamnih prekida ili drugih govornih sadržaja, a reprodukcija je praćena prikazom slika visoke razlučivosti koje sadržajem odgovaraju pojedinom glazbenom žanru.


Usluga “Music Choice” u Hrvatskoj rezultat je suradnje B.neta i Stingray Digital Group. Više detalja u kompletnoj objavi za medije:

Zagreb, 21. lipnja 2012. – Korisnici Proširenog paketa B.neta od danas mogu uživati u 45 radijskih programa koje im B.net donosi u suradnji s uslugom Music Choice i tvrtkom Stingray Digital Group. Na ovim se programima, koji su razvrstani po žanrovima glazbe, glazba emitira bez ikakvih prekida za reklame ili drugih sadržaja, što znači da slušatelji mogu neometano uživati u odabranom programu.

Tijekom glazbene reprodukcije prikazuju se i atraktivne slike u visokoj razlučivosti, usklađene sa sadržajem svakog pojedinog radijskog programa, a na ekranu su ispisane i informacije o trenutačnoj i sljedećoj pjesmi, te albumima s kojih one potječu.

Svih 45 radijskih programa koje B.net od danas nudi u suradnji sa Stingray Digital Groupom u sklopu usluge Music Choice emitira se u visokoj kvaliteti (160 kbps) a glazba potječe od najvećih diskografskih kuća na svijetu, poput Universala, Warnera, Sonyja, EMI-ja i ostalih. U načelu, svaki radijski program predstavlja jedan glazbeni žanr pa njegovim odabirom slušatelji utječu na glazbu u svojem domu, a odabir programa koji se nude u okviru Music Choicea prilagođava se svakom pojedinom lokalnom tržištu. Za pojedine žanrove na raspolaganju je i više od jednog programa, različitog sadržaja (primjerice, jazz i klasični jazz).

Music-Choice-1

Glazbeni žanrovi koji su pokriveni ponudom Music Choicea su blues, šansone, klasična glazba, klasični rock, jazz, country, plesna glazba, glazba za opuštanje, hip hop, new age, opera, reggae, alternativna glazba, rock’n’roll, urbana glazba, world music, dječja glazba, te, dakako, svi aktualni hitovi s top ljestvica u zemljama poput Ujedinjenog Kraljevstva i Italije.

Ovo nije prva suradnja B.neta i Stingray Digital Group budući da je slična suradnja već ostvarena u vidu ponude The Karaoke Channela u B.netovoj digitalnoj videoteci. Sam Music Choice, pak, danas ima više od 20 milijuna korisnika u svim dijelovima svijeta te ga svakog tjedna sluša oko 5 milijuna ljudi. Prema podacima kojima raspolaže Stingray Digital Group, prosječno je vrijeme slušanja ovih programa oko 3 sata dnevno.

Novi su glazbeni programi korisnicima Proširenog paketa B.neta dostupni bez ikakve dodatne naknade te im mogu pristupiti od danas. Za pristup radio programima u sklopu ovog novog radijskog paketa potrebno se putem daljinskog upravljača prebaciti na radijski paket programa.

Izvor: B.net PR

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!