Home » Filmovi » Hobit i Gospodar Prstenova zajedno u oproštajnom foršpanu

Hobit i Gospodar Prstenova zajedno u oproštajnom foršpanu

hobbit-lord-rings-legacy

Ovoga prosinca sve će tajne napokon biti otkrivene. 11.12. u kina stiže posljednji nastavak trilogije Hobit, koji će zasigurno ponovo oduševiti gledatelje širom svijeta, no emocije su pomiješane, jer prikazivanje BITKE PET VOJSKI ujedno znači i rastanak od omiljenog serijala kojem je pretho­dila jednako uspješna Tolkienova trilogija Gospodar prstenova. Autori ob­je stoga su za oproštaj od ova dva velika projekta koji su zauvijek promije­nili sedmu umjetnost i nas same pripremili najbolje dijelove iz svih šest fil­mova u specijalnom foršpanu kojeg ekskluzivno predstavljamo.

Podsjetimo se stoga impresivnih scena, originalnih kostima i jedinstvenih likova Hobita i Gospodara prstenova prema izboru redatelja Petera Jack­sona i njegovog tima:

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

hobbit-battle-five-armies-dwarfs

Foršpan: Hobit: Bitka Pet Vojski

Hobitomanija ove godine dosiže svoj vrhunac! Popularna trilogija otkrit će nam 11. prosinca kako završava ...

hobbit-desolation-smaug-pos

Video: Zvuk i glazba Hobita: Smaugove Pustoši

SoundWorks Collection je objavio ekskluzivan video o zvuku i glazbi drugog nastavka trilogije Hobbit Petera ...