Audio-video uređajiMultiroom sustavi

Upoznajte Denon Heos multiroom Hi-Fi zvučnike

denon-heos-app

Ako ste jedan od onih koji zahtjevaju dobar zvuk u svakoj prostoriji, uključujući kupaonicu, kuhinju ili terasu, sigurno ste upoznati s problemom pravilnog smještaja svih tih zvučnika po kući.

Denon je prepoznao ove probleme i na tržište izbacio prve multiroom HI-FI zvučnike, kao i komponente koje će omogućiti spajanje vaših postojećih linija i zvučnika na bežičnu HEOS mrežu. Iako je primarna misija HEOS multiroom sustava jednostavnost upravljanja i bežična reprodukcija glazbe, Denonovi zvučnici isporučuju i pravi Hi-Fi zvuk.

Denonov prvi multiroom sustav sastoji se od 3 zvučnika, koji se bežično spajaju na vašu kućnu mrežu te komuniciraju sa svim medijskim uređajima na istoj mreži. Upravljaju se putem aplikacije koju možete besplatno preuzeti za svoj pametni telefon ili tablet, a koja u sebi ima integrirani internet radio i Deezer glazbeni servis.

Za više informacija pogledajte prezentaciju koju je napravila ekipa Sonus Arta za emisiju Novi Milenij ili posjetite hrvatski HEOS microsite.

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!