Audio-video uređajiVijesti

Acer otkriva 27-inčni LED monitor S271HL

Acer-S271HL-LED-monitorAcerov monitor S271HL iz S1 serije, je eko-friendly LED monitor nevjerojatnih osobina poput kontrasta od 100.000.000:1, vremena odziva od 2 ms, HDMI i DVI priključka te HDCP podrške.

Ovaj 27-inčni ekran “debljine” 24 mm integrira bijelu LED tehnologiju koja, osim što eliminira opasne sastojke poput žive ili halogenskih plinova, osigurava i reprodukciju šireg spektra boja.

Uz to, potrošnja energije može se smanjiti do 68%, što osigurava veliku uštedu energije u odnosu na tradicionalne CCFL ekrane.

Zahvaljujući vremenu odziva od 2 ms, neće doći do magljenja slike kod brzih scena u filmova ili video igrama.

Acerov S271HL bit će dostupan u Engleskoj krajem travnja po predviđenoj maloprodajnoj cijeni od 2100 kuna.

Izvor: TechPowerUp

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!