FilmoviKino

Počinje pretprodaj​a ulaznica za Nolanov Interstellar

interstellar-trailer-header

Od danas u CineStaru započinje pretprodaja kinoulaznica za novi film Christophera Nolana  INTERSTELLAR koji kreće s prikazivanjem 6. studenog u IMAX, 4K i 4DX formatima te, naravno, klasičnom 2D. Svi koji žele prvi pogledati jedan od najočekivanijih filmova godine svoje ulaznice mogu kupiti od danas samo u CineStaru i to na blagajnama kina te online (putem smartphone aplikacije i na web stranici Blitz CineStara).

Važno je napomenuti da su u pretprodaji ulaznice za sva četiri formata, od kojih preporučujemo 4K i IMAX formate s obzirom da je film sniman vrhunskim Imax MSM 9802 i Panavision Panaflex Millennium XL2 kamerama.

INTERSTELLAR slovi za najtajanstveniji blockbuster godine, a za one ma­nje upućene (ako takvih uopće ima) valja reći kako se radi o priči u čijem je središtu bivši pilot Cooper (Matthew McConaughey) koji živi u vrijeme kada su ljudskoj vrsti dani na Zemlji odbrojeni. Tražeći novo mjesto za život naše vrste on kreće preko granica Sunčevog sustava u neotkrivene svjetove zajedno s astronautkinjom Brand (Anne Hathaway). No, potraga za novim domom čovječanstva osim riskantnog putovanja uključuje i utrku s vreme­nom kao i neizvjestan povratak koji otvara pitanje što će zateći na Zemlji ako se na nju uopće i uspiju vratiti.

 

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Šta se bolje isplati imax ili 4K verziju ići gledati, jer kako vidim je 4k i 60fps, dok za imax izgleda nije. Dilema :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!