Home » Vijesti » Logitech M515 – novi miš idealan za dnevne boravke

Logitech M515 – novi miš idealan za dnevne boravke

Prvi miš koji Logitech predstavlja ove godine kreiran je u prvom redu za korištenje na mekanim podlogama, radi čega postaje zanimljiv sve većoj zajednici onih koji koriste HDTV za surfanje internetom ili u HTPC primjene. Uz sitne kozmetičke preinake, dizajn podsjeća na već ranije predstavljene modele, no glavna novost leži u prilagođenoj poleđini i senzoru zahvaljujući kojima ne bi problema u preciznosti trebalo biti bilo ga miš klizi po sofi, jastuku ili deki. Miš se očekuje na tržištu početkom travnja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 369,00 kuna. Više informacija donosi nastavak…

ZAGREB, 21. siječnja 2011. – Logitech je danas predstavio novog bežičnog miša Logitech M515 s kojim je moguće ostvariti navigaciju na mekanoj podlozi kao što je to sofa, krevet ili jastuk. Logitech M515 posjeduje vrlo čvrstu donju površinu tako da nesmetano klizi po tkanini, te senzor koji detektira pokrete ruke. Na taj način miš je aktivan samo ona kada to želite.

“Milijuni ljudi imaju potrebe povezati računalo s televizorom, a bežični miš Logitech M515 je upravo napravljen kako bi se apostrofiralo takvo iskustvo”, rekla je Danka Prah, regionalni sales i marketing manager. “Obzirom da se tehnologija razvija, a s njom i navike korisnika, Logitech nastavlja razvijati uređaje koji imaju navigaciju putem koje je omogućena jednostavna kontrola korištenja i pristup stvarima koje ljude privlači u digitalni svijet

Zahvaljujući senzoru baziranom na ručnoj detekciji Logitechov bežični miš M515 je aktivan samo onda kada se njime koristite, odnosno miš je aktivan samo kada vi to želite. U suprotnome ostaje neaktivan. Kako miš ima čvrstu donju površine ostaci tkanine se neće sakupljati na otvoru senzora čime je omogućeno da kursor kontrole ugodno radi na podlozi na kojoj koristite miša. Zahvaljujući jednostavnom klizanju po površini, miš se može koristiti na raznim podlogama dnevnih sofa ili na prekrivačima, jastucima, odjevnim predmetima, parketima, pa čak i pisaćim stolovima.

Uz sve to miš M515 donosi lagani Logitech Hyper-Fast Scrolling kojim ostvarujete efikasno snalaženje po beskonačno dugačkim blogovima ili na socijalnim mrežama. Ujedno možete isključiti opciju click-to-click kada vam je potrebno više kontrole u korištenju.

Logitechov najnoviji miš ima baterije u trajanju u dvije godine čime ostaje više vremena a ujedno trošite manje novca jer nema potrebe za učestalim promjenama baterije. Uživat ćete u plug-and-forget bežičnoj povezanosti na osnovi malenog Logitech Unifying prijamnika. Prijamnik ostaje na vašem prijenosnom računalu pa je malo vjerojatno da će se izgubiti, a uz to imate sigurnu vezu bez zastoja ili pucanja. Na isti prijamnik možete dodati drugi Unifying kompatibilni miš ili tipkovnicu.

Cijena i dostupnost

Logitech M515 bežični miš se očekuje u Europi početkom travnja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 369,00 kuna. Za više informacija molimo vas posjetite www.logitech.com.

Izvor: Logitech PR

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

3 komentara

  1. Skupo..
    I fali barem gumb back, na ovakvom mišu on je “must have”

  2. MX 1100 malo skupli, ali daleko bolji i ljepsi (ako je to nekome bitno).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

logitech-c922-head

Logitech C922 Pro Stream Web kamera za vlogere i streamere

Logitech je predstavio novu web kameru Logitech® C922 Pro Stream Webcam. Dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe ...

logitech-k780-keyboard

Logitech predstavio K780 tipkovnicu za više uređaja

Tvrtka Logitech je predstavila Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard, prvu potpuno opremljenu računalnu tipkovnicu s dodatnih ...