Vijesti

Logitech M515 – novi miš idealan za dnevne boravke

Prvi miš koji Logitech predstavlja ove godine kreiran je u prvom redu za korištenje na mekanim podlogama, radi čega postaje zanimljiv sve većoj zajednici onih koji koriste HDTV za surfanje internetom ili u HTPC primjene. Uz sitne kozmetičke preinake, dizajn podsjeća na već ranije predstavljene modele, no glavna novost leži u prilagođenoj poleđini i senzoru zahvaljujući kojima ne bi problema u preciznosti trebalo biti bilo ga miš klizi po sofi, jastuku ili deki. Miš se očekuje na tržištu početkom travnja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 369,00 kuna. Više informacija donosi nastavak…

ZAGREB, 21. siječnja 2011. – Logitech je danas predstavio novog bežičnog miša Logitech M515 s kojim je moguće ostvariti navigaciju na mekanoj podlozi kao što je to sofa, krevet ili jastuk. Logitech M515 posjeduje vrlo čvrstu donju površinu tako da nesmetano klizi po tkanini, te senzor koji detektira pokrete ruke. Na taj način miš je aktivan samo ona kada to želite.

“Milijuni ljudi imaju potrebe povezati računalo s televizorom, a bežični miš Logitech M515 je upravo napravljen kako bi se apostrofiralo takvo iskustvo”, rekla je Danka Prah, regionalni sales i marketing manager. “Obzirom da se tehnologija razvija, a s njom i navike korisnika, Logitech nastavlja razvijati uređaje koji imaju navigaciju putem koje je omogućena jednostavna kontrola korištenja i pristup stvarima koje ljude privlači u digitalni svijet

Zahvaljujući senzoru baziranom na ručnoj detekciji Logitechov bežični miš M515 je aktivan samo onda kada se njime koristite, odnosno miš je aktivan samo kada vi to želite. U suprotnome ostaje neaktivan. Kako miš ima čvrstu donju površine ostaci tkanine se neće sakupljati na otvoru senzora čime je omogućeno da kursor kontrole ugodno radi na podlozi na kojoj koristite miša. Zahvaljujući jednostavnom klizanju po površini, miš se može koristiti na raznim podlogama dnevnih sofa ili na prekrivačima, jastucima, odjevnim predmetima, parketima, pa čak i pisaćim stolovima.

Uz sve to miš M515 donosi lagani Logitech Hyper-Fast Scrolling kojim ostvarujete efikasno snalaženje po beskonačno dugačkim blogovima ili na socijalnim mrežama. Ujedno možete isključiti opciju click-to-click kada vam je potrebno više kontrole u korištenju.

Logitechov najnoviji miš ima baterije u trajanju u dvije godine čime ostaje više vremena a ujedno trošite manje novca jer nema potrebe za učestalim promjenama baterije. Uživat ćete u plug-and-forget bežičnoj povezanosti na osnovi malenog Logitech Unifying prijamnika. Prijamnik ostaje na vašem prijenosnom računalu pa je malo vjerojatno da će se izgubiti, a uz to imate sigurnu vezu bez zastoja ili pucanja. Na isti prijamnik možete dodati drugi Unifying kompatibilni miš ili tipkovnicu.

Cijena i dostupnost

Logitech M515 bežični miš se očekuje u Europi početkom travnja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 369,00 kuna. Za više informacija molimo vas posjetite www.logitech.com.

Izvor: Logitech PR

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!