Vijesti

Održana prezentacija Denonovih Heos multiroom zvučnika

denon-heos

U Sonus Art trgovini audio video opreme održana održana je demonstracija prvih Denonovih multiroom zvučnika. Denonov prvi wireless sustav – HEOS – sastoji se od tri zvučnika, koji dolaze u različitim veličinama, ali i od nekoliko komponenti koje će omogućiti spajanje vašeg postojećeg HiFi sistema i zvučnika na HEOS mrežu.

Elegantno dizajnirani, kompaktni i nevjerojatno snažni bežični zvučnici omogućit će vam reprodukciju glazbe s online glazbenih servisa, ali i s vaših pametnih telefona, računala i NAS diskova spojenih na kućnu mrežu.

Iako je tvrtka Sonos na neki način postavila temelje za ovaj top uređaja, a ove godine su slične sustave najavili i poznati proizvođači LG i Samsung, Denon je jedini koji se može pohvaliti stoljetnom tradicijom u proizvodnji Hi-Fi uređaja.

Prve reakcije svih okupljenih bile su više nego odlične, što i ne iznenađuje obzirom da je kvaliteta zvuka koja dolazi iz ovih kompaktnih bežičnih zvučnika zaista impresivna. Upravljanje svim zvučnicima na HEOS mreži je nevjerojatno jednostavno zahvaljujući aplikaciji koju besplatno možete preuzeti za svoj smartphone ili tablet uređaj.

Svi zvučnici imaju i USB ulaz koji će vam omogućiti reprodukciju glazbe s USB memorije, a kako bi osigurali što jednostavniji pristup glazbi, Denon je u HEOS aplikaciju ugradio TuneIN internet radio i Deezer glazbeni servis, što znači da u trenu možete pustiti pjesmu po želji na bilo koji HEOS zvučnik. Kontrola svih zvučnika putem aplikacije je vrlo jednostavna a sami birate hoće li ista pjesma svirati na svim zvučnicima ili će na svakom zvučniku svirati različita.

HEOS zvučnici su raspoloživi u elegantnoj bijeloj i u crnoj boji, a možete ih poslušati u Sonus Art trgovini u Zagrebu.

denon-heos-sonus-art

Denon HEOS službena stranica >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!