Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Toshiba najavljuje nove povoljne televizore iz serije L24

Toshiba najavljuje nove povoljne televizore iz serije L24

toshiba-l24

Prvo priopćenje za medije koje smo dobili otkako su započele konferencije za medije na ovogodišnjem IFA sajmu je za proširenje Toshibine liniju ulaznih modela serije L24. Uz najavljene OLED televizore optočene Swarovski kristalima, velikim zakrivljenim ekranima Ultra HD rezolucije i LCD-ima koji planiraju konkurirati plazmama (Panasonic), novi Toshibini televizori se ne ističu posebno, osim po  – za sada samo napomenutom – pristupačnoj cijeni.

Dostupni u dijagonalama od 102 102 cm (40”) i 127 cm (50”), novi modeli proširuju obitelj L24, koja donosi sliku u rezoluciji Full HD te prikladne multimedijalne značajke po prihvatljivoj cijeni. Uz funkciju Personal Video Recording (PVR – TV uređaj sadržaje snima na vanjski USB tvrdi disk koji se prodaje zasebno), koja je implementirana u nove modele, korisnik će ubuduće rijetko propuštati omiljenu TV emisiju. U kombinaciji s već standardno integriranim multimedijalnim reproduktorom iz obitelji L24 te nizom opcija povezivosti, novi modeli TV uređaja odlično su rješenje velikog formata za svaki dom.

toshiba-l24-front

Zahvaljujući integriranom multimedijalnom reproduktoru, TV uređaji obitelji L24 mogu se koristiti za više od uobičajenog gledanja programa prema TV rasporedu. Funkcionalno korisničko sučelje omogućuje jednostavno pregledavanje snimljenih filmova i TV programa, ali i fotografija i videozapisa, na velikom ekranu. Korisnik jednostavno može spojiti USB memoriju ili drugi prijenosni podatkovni medij te reproducirati sadržaj kako želi.

Klučne specifikacije:

  • Rezolucija: Full HD 1920 x 1080p LED TV
  • AMR+ 200 (Active Motion & Resolution)
  • Funkcija videosnimanja Personal Video Recording1 (PVR)
  • USB/HDD reprodukcija
  • Povezivost: 2 x HDMI®, 1 x USB, 1 x PC ulaz, 1 x RGB
  • Zvuk: NICAM Stereo, Virtual Surround Sound, Dolby® Digital Plus
  • Prijamnici: DVB-T/-T2 /-C, analogni[1]
  • Dijagonale ekrana: 102 cm (40”) i 127 cm (50”)

Napomena: DVB-T2 ne može u potpunosti biti podržan u nekim zemljama te ovisi o modelu. Ovisno o tome, neki programi ili funkcionalnosti možda neće biti dostupni.

Novi modeli iz obitelji L24 u Europi će biti dostupni tijekom četvrtog tromjesečja 2014. godine.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*