FilmoviTraileri/Teaseri/Foršpani

Nova najava za Fincherovu Nestalu

gone-girl-affleck

Kada se nađe pred optužbom da je ubio svoju suprugu Amy (Rosamund Pike), Nicka (Ben Affleck) će cijela Amerika optužiti da je sociopat bez os­jećaja. Dok policija pokušava utvrditi što je istina, a što laž, malo pomalo otkrivat će što se krije iza fasade njihovog savršenog braka.

Režiser trilera NESTALA je David Fincher (Klub boraca, Sedam, Igra, Lju­bav i ostale katastrofe…), a film je snimljen prema istoimenom bestselleru Gillian Flynn čije se majstorstvo u gradnji radnje prepune napetosti uspore­đuje s onim Alfreda Hitchocka.

NESTALA je pravi psihološki triler koji dolazi u hrvatska kina početkom lis­topada. Do tada uživajte u finalnom traileru ove uzbudljive priče prepune obrata:

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!