Digitalna televizijaDigitalna televizija u Hrvatskoj

M1 FILM – novi domaći filmski kanal

m1-film

M1 FILM novi je domaći filmski kanal koji s emitiranjem počinje 16. lipnja. Radi se o produkcijski i sadržajno visokokvalitetnom i u potpunosti lokalizira­nom kanalu, koji će gledateljima nuditi preko 20 sati filmskog programa dnev­no. M1 FILM ekskluzivno surađuje s hrvatskom distributerskom kućom PA-DORA čiji bogati filmski katalog čine kvalitetni filmovi za široku publiku, odabra­ni filmovi europske i azijske kinematografije, animirani i igrani filmovi za djecu te nagrađivani dokumentarci.

Samo u prvom mjesecu emitiranja na M1 FILM kanalu gledatelje očekuje 75 filmskih naslova. Kriminalistički “U električnoj  magli” (In The Electric Mist) s Tommyjem Lee Jonesom i Johnom Goodmanom, “Cop Land” sa Sylvesterom
Stalloneom, Harveyjem  Keitelom, Rayom Liottom i Robertom De Nirom, triler “88 minuta” (88  Minutes) s Alom Pacinom, komična drama “Psihić” (Shrink) s Kevinom Spaceyjem,  triler “Zloba” (Malice) s Nicole Kidman i Alecom
Baldwinom,  filmovi su s kojima će M1 FILM započeti emitiranje.

M1 FILM od početka emitiranja daje podršku mladim nadama domaće filmske industrije, pa će se na kanalu moći gledati kratki filmovi hrvatskih producenata. Mnogi od njih već su zapaženi i prikazivani na filmskim festivalima diljem svije­ta.

Urednik M1 FILM kanala je Goran Kovač, filmski kritičar i suosnivač i selektor One Take Film Festivala, čije poznavanje filma i dugogodišnje iskustvo u branši garantiraju zanimljiv i kvalitetan program.

M1 FILM se od 16. lipnja može gledati u baznim paketima Optima Tele­koma i Amis Telekoma, a uskoro se očekuje širenje i na druge platforme u Hrvatskoj i regiji.

Više informacija na www.m1film.hr

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!