Home » Filmovi » Glumci filma Plaćenici 3 stigli u tenku u Cannes

Glumci filma Plaćenici 3 stigli u tenku u Cannes

expendables3-tank-pic

Dok se brojne poznate kao i one malo manje znane dame već tjednima pri­premaju kako bi svojom savršenom pojavom zasjenile sve na crvenom tepi­hu Cannesa, pažnju apsolutno svih fotoaparata i kamera ipak je jučer privu­kla skupina na prvi pogled neuglednih muškarca. Dečki koji se sigurno nisu posebno uređivali za ovaj izlazak pripadnici su male, ali možda i najsnažnijehollywoodske skupine, PLAĆENICI 3, koja je ovogodišnji filmski festival iskoristila za promociju svog dugoočkivanog uratka koji je okupio najbolje akcijske glumce današnjice.

Naime, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Harrison Ford, Mel Gibson, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Dolph Lundgren, Kel­lan Lutz i Jason Statham, između ostalih, ostavljali su bez daha sve koji su se jučer našli na ulicama Cannesa dok su se na konferenciju za novinare vozili u (i na) tenkovima!

Poznati po neviđenom showu,  PLAĆENICI su se u Cannesu pojavili pono­vo u velikom stilu, a jedina dama kojoj je pripala čast da im radi društvo bila jeRonda Rousey koja u filmu ima manju sporednu ulogu.

Expendables3-actors

PLAĆENICI 3  (The Expendables 3) u naša kina  stižu ovoga ljeta u distribuciji Blitz film i video distribucije, a sudeći prema viđenom, očekuje nas nevjeroja­tna eksplozija akcije, zabave i, naravno, vrhunskih glumačkih ostvarenja okupljenih po prvi puta u jednom filmu.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*