Filmovi

Objavljena tri nova televizijska spota filma Terminator: Spasenje

Warner Bros. Pictures ovoga je vikenda iznenadio mnoge prikazavši tri nova televizijska spota filma Termination: Spasenje. U 30 sekundi, John Connor (Christian Bale) priča o događajima iz svog života te opisuje ono za što se namjerava boriti. U novim se spotovima otkrivaju i neke, dosad neviđene, scene iz filma.

Radnja četvrtog nastavka franšize o Terminatoru smještena je u post-apokaliptičnu 2018. godinu. Preživjeli ljudi okupljaju se oko Johna Connora i njegove vojske koja se odupire Skynetovim robotima. No pojavom Marcusa Wrighta, stranca sumnjive prošlosti, Connorova uvjerenja dovedena su u pitanje. I dok se ne može odlučiti je li Wright poslan iz budućnosti ili izbavljen iz prošlosti, Connor je prisiljen sklopiti s njim savez ne bi li zajedno zaustavili Skynetov završni napad.

Tri nova televizijska spota pogledajte u nastavku.

Adsense
1 2Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Nadam se da ae zadržati štih prethodnika, premda ae mi Arnie faliti… The Sarah Conor Cronicles sam pogledao prvih par epizoda, nije mi nešto extra, makar je fora ona Terminator-chick :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!