Home » Filmovi » Objavljena tri nova televizijska spota filma Terminator: Spasenje

Objavljena tri nova televizijska spota filma Terminator: Spasenje

Warner Bros. Pictures ovoga je vikenda iznenadio mnoge prikazavši tri nova televizijska spota filma Termination: Spasenje. U 30 sekundi, John Connor (Christian Bale) priča o događajima iz svog života te opisuje ono za što se namjerava boriti. U novim se spotovima otkrivaju i neke, dosad neviđene, scene iz filma.

Radnja četvrtog nastavka franšize o Terminatoru smještena je u post-apokaliptičnu 2018. godinu. Preživjeli ljudi okupljaju se oko Johna Connora i njegove vojske koja se odupire Skynetovim robotima. No pojavom Marcusa Wrighta, stranca sumnjive prošlosti, Connorova uvjerenja dovedena su u pitanje. I dok se ne može odlučiti je li Wright poslan iz budućnosti ili izbavljen iz prošlosti, Connor je prisiljen sklopiti s njim savez ne bi li zajedno zaustavili Skynetov završni napad.

Tri nova televizijska spota pogledajte u nastavku.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. Vjerujem da ae biti najbolji T do sad, bez obzira na uspjeh i popularnost 2-ice. Ovaj naslov na origi blu-rayu u svakom slučaju!

  2. Nadam se da ae zadržati štih prethodnika, premda ae mi Arnie faliti… The Sarah Conor Cronicles sam pogledao prvih par epizoda, nije mi nešto extra, makar je fora ona Terminator-chick :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*