Vijesti

Samsung poboljšao podršku kupcima kroz Smart i Premium servis

samsung-f7000-boat

Najveći proizvođač televizora na svijetu, Samsung Electronics, danas je predstavio Samsung Smart podršku za kupce TV prijamnika dijagonale 37 inča i većih. Dodatna usluga trenutno je dostupna na području grada Zagreba i važeća je unutar jamstvenog roka uređaja, a uskoro će biti dostupna i u drugim gradovima u Republici Hrvatskoj. Uključuje odziv na korisnikovu prijavu unutar 24 sata, dolazak i podršku Samsungovog terenskog tehničara na adresi kupca kao i zamjenski uređaj u slučaju da popravak TV prijamnika nije moguće obaviti unutar jednoga dana. Dodatna pogodnost koju Samsung nudi je podrška na daljinu, internetskim povezivanjem TV prijamnika sa Samsungovim pozivnim centrom.

Samsung je usredotočen na neprestana poboljšanja, kroz pojednostavljivanje i unaprjeđivanje doživljaja gledanja televizije – naglasio je Min Ho Bae, voditelj odjela post-prodajne podrške u hrvatskom predstavništvu tvrtke Samsung Electronics te dodao – U želji da korisnicima naših TV prijamnika zajamčimo najbolju tehničku podršku i brz odziv u slučaju nepravilnosti u radu uređaja, uveli smo uslugu Samsung Smart podrške, koja im pruža dodatnu sigurnost, tijekom čitavog jamstvenog roka.

Osim Samsung Smart podrške, vlasnici televizora više klase i visoke klase 7, 8 i 9 od sada će imati mogućnost korištenja Samsung Premium Servisa. Usluga obuhvaća individualan pristup i upoznavanje s mogućnostima elitnih serija uređaja u domu kupca, a dostupna je korisnicima na području Zagreba, Osijeka, Rijeke i Splita.

Izuzetno me raduje što kupcima Samsung Smart TV prijamnika možemo zahvaliti na povjerenju i pružiti im dodatne usluge i sigurnost, kao dio vrhunskog korisničkog iskustva. Vjerujem kako će podići njihovo zadovoljstvo na sasvim novu razinu, budući da je kvalitetna post-prodajna podrška jednako važna kao i kvaliteta samoga uređaja. Dodatna pogodnost Premium Servisa će, istovremeno, kupcima Samsungovih elitnih serija pomoći da detaljno upoznaju sve napredne mogućnosti, koje te pametne uređaje izdvajaju od konkurencije – zaključio je Dražen Čučković, voditelj odjela audio-vizualnih proizvoda u hrvatskom predstavništvu Samsunga.

Više informacija o podršci za Samsung proizvode dostupno je na internetskim stranicama Samsung podrške za RH, odnosno pozivom u servisni centar na broj 062 SAMSUNG.

Izvor: Samsung PR

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. “Osim Samsung Smart podrške, vlasnici televizora više klase i visoke klase 7, 8 i 9 od sada će imati mogućnost korištenja Samsung Premium Servisa. Usluga obuhvaća individualan pristup i upoznavanje s mogućnostima elitnih serija uređaja u domu kupca, a dostupna je korisnicima na području Zagreba, Osijeka, Rijeke i Splita”

    neznam odakle Vam ovo,ali Premium servis je prisutan trecu godinu zaredom za serije 7 i 8,a od prosle godine,usluga je prosirena i na Osijek,Rijeku i Split te i na model serije 9

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!