Audio-video uređajiPanasonic

Panasonic isporučio rekordnu količinu AV opreme za ZOI u Sočiju 2014.

panasonic-p2hd-sochi

Tvrtka Panasonic, globalni TOP pokrovitelj u kategoriji audiovizualne opreme (AV), objavila je kako je isporučila veliku količinu svoje AV opreme za potrebe ZOI u ruskom Sočiju, te da je time oborila nekoliko rekorda.  Tako je Panasonicova isporuka sigurnosnih kamera najveća u povijesti Igara, a isporuka LED zaslona velikih formata najbrojnija je po borilištu na nekim Zimskim olimpijskim igrama. Više detalja donosimo u nastavku.

Panasonic je isporučio veliku količinu AV opreme za borilišta i druge Olimpijske objekte, uključujući velike LED zaslone, audio sustave, opremu za prijenos, projektore, VIERA televizore i HD vizualnu komunikacijsku opremu. Osim toga, novi Panasonicov poduhvat, bilo je snimanje svečanog otvaranja OI održanog u Olimpijskom parku u Ultra HD 4K rezoluciji, u suradnji s MOO-om i OBS-om, a tvrtka će ga moći koristiti kao vlastiti produkcijski materijal.

Kako bi ostvario svoj “Sharing the Passion” koncept kroz isporuku opreme kao i pokroviteljskim aktivnostima, Panasonic gledateljima na samim borilištima, ali i širom svijeta, svojim napredim tehnologijama AV prijenosa, donosi strasti, napetosti i uzbuđenja vrhunskih svjetskih sportaša, kao i  emocije koje proizlaze iz njihovih natjecateljskih nastupa.

Statistički podaci:

Oprema Količina
Veliki LED zasloni 1, 727 m2
Profesionalni audio sustavi 16 opremljenih objekata
TV monitori 4,993
Sustavi sigurnosnih kamera 6,903
Projektori
(uključujući DLP*2 projektore)
207
P2HD kamere 114
P2HD snimač 100
ostalo 89 setova HD vizualne komunikacijske opreme, itd.
Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!