Audio-video uređajiPanasonic

Panasonic isporučio rekordnu količinu AV opreme za ZOI u Sočiju 2014.

panasonic-p2hd-sochi

Tvrtka Panasonic, globalni TOP pokrovitelj u kategoriji audiovizualne opreme (AV), objavila je kako je isporučila veliku količinu svoje AV opreme za potrebe ZOI u ruskom Sočiju, te da je time oborila nekoliko rekorda.  Tako je Panasonicova isporuka sigurnosnih kamera najveća u povijesti Igara, a isporuka LED zaslona velikih formata najbrojnija je po borilištu na nekim Zimskim olimpijskim igrama. Više detalja donosimo u nastavku.

Panasonic je isporučio veliku količinu AV opreme za borilišta i druge Olimpijske objekte, uključujući velike LED zaslone, audio sustave, opremu za prijenos, projektore, VIERA televizore i HD vizualnu komunikacijsku opremu. Osim toga, novi Panasonicov poduhvat, bilo je snimanje svečanog otvaranja OI održanog u Olimpijskom parku u Ultra HD 4K rezoluciji, u suradnji s MOO-om i OBS-om, a tvrtka će ga moći koristiti kao vlastiti produkcijski materijal.

Kako bi ostvario svoj “Sharing the Passion” koncept kroz isporuku opreme kao i pokroviteljskim aktivnostima, Panasonic gledateljima na samim borilištima, ali i širom svijeta, svojim napredim tehnologijama AV prijenosa, donosi strasti, napetosti i uzbuđenja vrhunskih svjetskih sportaša, kao i  emocije koje proizlaze iz njihovih natjecateljskih nastupa.

Statistički podaci:

Oprema Količina
Veliki LED zasloni 1, 727 m2
Profesionalni audio sustavi 16 opremljenih objekata
TV monitori 4,993
Sustavi sigurnosnih kamera 6,903
Projektori
(uključujući DLP*2 projektore)
207
P2HD kamere 114
P2HD snimač 100
ostalo 89 setova HD vizualne komunikacijske opreme, itd.
Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!