Audio-video uređajiPanasonic

Panasonic službeni partner Olimpijskih igara sve do 2024. godine

MOO_Bach_Panasonic_Tsuga

Prema novom ugovoru, Panasonic nastavlja podupirati Olimpijske igre svojom tehnologijom i proizvodima u razdoblju od 2017. do 2024. Kompanija će tako osigurati široki raspon proizvoda kao što su televizori, audio-vizualna oprema za emitiranje i profesionalnu uporabu, AV mediji za pohranu podataka, automobilska navigacija i povezani “on board” sustavi zabave kao i oprema za video nadzor. Više detalja u priopćenju u nastavku.

Soči, Rusija – Tvrtka Panasonic danas je objavila kako je obnovila ugovor s Međunarodnim olimpijskim odborom (MOO/IOC) o službenom partnerstvu za sljedeće razdoblje, sve do Olimpijskih igara 2024. Predsjednik MOO-a Thomas Bach i predsjednik Panasonica nazočili su svečanom otvorenju igara u Sočiju.

Prema dogovorenim uvjetima sporazuma, Panasonicova vrhunska tehnologija i proizvodi bit će na raspolaganju ZOI u PyeongChangu 2018, OI u Tokiju 2020, kao  i OI koje će se održati 2022. i 2024. Panasonic je prvi službeni globalni partner OI koji je potpisao ugovor za razdoblje od 2021. do 2024.

Kao pokrovitelj OI u kategoriji audio i video opreme, Panasonic osigurava široki raspon proizvoda kao što su televizori, audio-vizualna oprema za emitiranje i profesionalnu uporabu, AV mediji za pohranu podataka, automobilska navigacija i povezani “on board” sustavi zabave kao i oprema za video nadzor.

Za ovu kategoriju proizvoda, Panasonic je priskrbio globalna marketinška prava i prvenstvo u pregovaranju nabave opreme za potrebe MOO-a i Olimpijskog organizacijskog odbora. Panasonic nastavlja podupirati rad Olimpijskih igara kroz svoje proizvode, usluge i tehničku podršku u ovoj kategoriji proizvoda.

Dodatno, u sklopu priprema za Olimpijske igre u Tokiju 2020, Panasonic je osnovao poslovnu jedinicu, Tokyo Olympic Enterprise Division, radi razvoja novih tehnologija i usluga za potrebe operativnog djelovanja Olimpijskih igara te radi maksimiziranja poslovnih prilika vezanih uz OI.

Putem ovih aktivnosti, tvrtka nastoji povećati prodaju ne samo u Japanu, već ojačati i proširiti svoje sustave za poslovna rješenja i na globalnom nivou.

“Panasonic već više od 25 godina doprinosi olimpijskom pokretu, i ponosni smo objaviti kako se naša predanost ovom cilju nastavlja i sljedećih osam godina, do 2024”, izjavio je Kazuhiro Tsuga, na svečanosti potpisivanja novog ugovora. “Našim vrhunskim tehnologijama i proizvodima, zaposlenicima i operativnim uslugama, nastavljamo podržavati OI, najveći sportski događaj na svijetu.”

Predsjednik MOO-a Thomas Bach pozdravio je produženje partnerstva s Panasonicom te je rekao: “Oduševljeni smo što možemo objaviti kako nastavljamo naše dugogodišnje partnerstvo s Panasonicom. Panasonic je bio jedan od osnivača našeg globalnog sponzorskog programa, ali i prvi partner koji se obvezao na globalno pokroviteljstvo sve do 2024. Ovo je jasan pokazatelj da Panasonic i dalje vjeruje u olimpijske vrijednosti i jasan pokazatelj predanosti tvrtke olimpijskom pokretu.

Program olimpijskog partnerstva (TOP) ima za cilj osigurati financijsku i tehničku potporu od strane tvrtki u pokroviteljskim kategorijama za potrebe OI i drugih aktivnosti. Ugovori traju četiri godine. Panasonic je službeni olimpijski  partner na globalnom nivou još od kada je ovaj program sponzorstva po prvi puta uveden na ZOI u Calgaryu 1988, a novim ugovorom partnerstvo je obnovljeno za novih osam godina.

 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!