Home » Vodiči » Tutorijali/upute » Video upute: Kako podesiti sliku na LG 47LA860V televizoru?

Video upute: Kako podesiti sliku na LG 47LA860V televizoru?

kako-podesiti-la860v-lg-tel

U novom nastavku video uputa na temu “kako podesiti vlastiti televizor”, pokazujemo upute za LG-jev 47LA860V Full HD LCD televizor. Upute se mogu primijeniti i na ostale dijagonale iz serije, kao i na modele drugih serija s obzirom da koriste isti panel, procesor i parametre slike. Podešeni parametri koji se mogu vidjeti u videu su dobiveni provedbom ISF kalibracije uz SpectraCalov CalMAN softver u verziji 5.2.

Iako je prava kalibracija svakog televizora neophodna za najbolji rezultat, praćenje ovih uputa će pomoći da slika na vašem televizoru bude najbliža ciljanim vrijednostima, te da razna nepotrebna procesiranja budu isključena. Napominjemo kako su Expert 1 i Expert 2 predlošci potpuno jednaki što se tvorničkih karakteristika tiče, tako da je svejedno koji odaberete za podešavanje.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*