Home » Vijesti » Akcije i promocije » Pet godina jamstva na Philips Ambilight televizore

Pet godina jamstva na Philips Ambilight televizore

philips-extended-warranty-h

Nikada prije Philips nije imao Ambilight modele u tako velikom broju kao ove godine, stoga veseli vijest kako od 1. listopada ove godine svi modeli od serije 5000 pa naviše će biti  osigurani s pet godina jamstva – na standardno dvogodišnje jamstvo TP Vision poklanja još tri godine jamstva. Ponuda vrijedi do kraja godine i vrijedi samo za ovodišnje modele s logotipom Ambilight. Kako ostvariti dodatno jamstvo, otkrivamo u nastavku.

Do petogodišnjeg jamstva se dolazi registracijom na internetskoj stranici www.tv-ecp.eu, a potrebna su četiri jednostavna koraka: Odaberite tip televizora te unesite serijski broj, datum kupnje i svoju e-mail adresu. Provjerite i pohranite unesene podatke te ispišite potvrdu o petogodišnjem jamstvu.

philips-extended-warranty

Kao i kod standardnog dvogodišnjeg jamstva, usluga produljenog jamstva vrijedi samo uz predočenje originalnog dokaza o kupnji, a kako bi jamstvo bilo valjano potrebno je registrirati uređaj u razdoblju između 1. listopada i 31. ožujka 2014. godine.

Philipsovi televizori PFL5008 i PFL6008, opremljeni Ambilightom su također podržani u ovoj akciji, a što sve nude, pogledajte u našoj video recenziji:

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. Philips 7500er Serie
    Phi 42PFS70509/12
    08.06.15
    br jamstva 118635

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*