FilmoviKinoVijesti

Megaplex CineStar Planet – najveće i najprestižnije kino u regiji

 Megaplex-CineStar-u-Beogradu

Tvrtka Delta Real Estate postigla je dogovor sa Blitz-CineStarom, najvećim kinooperaterom u regiji  o zakupu prostora za CineStar Planet – megaplex sa 18 kino dvorana koji uključuje IMAX® i Gold Class kino dvorane u sklopu trgovačkog centra Delta Planet koji će biti izgrađen u Beogradu.

CineStar Planet bit će u potpunosti digitalizirani megaplex s 18 dvorana ukupnog kapaciteta 3.300 sjedala. U ovom, najvećem kinu u regiji, prikazivat će se oko 200 novih filmskih naslova godišnje i to paralelno sa svjetskim kinima. Osim filmova, posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru. Potpuni užitak gledanja filmova omogućavat će komforne klimatizirane dvorane s „wall to wall“ platnima i najkvalitetnijom audiovizualnom tehnologijom. Čak deset dvorana biti će opremljeno najnovijom 3D digitalnom tehnologijom, a dvije CineStar eXtreme dvorane zvučnim sistemom Auro 11.1 3D, koji omogućuje zapanjujuće iskustvo 3D zvuka na tri prostorne osi (širina, dubina i visina) umjesto na dvije osi tradicionalnog surround zvuka.

“Zahvaljujući budućem Deltinom trgovačkom centru Delta Planet, idealnoj lokaciji za CineStar kino, počinjemo s radom na najvećem i najprestižnijem megaplexu u čitavoj regiji koji uključuje IMAX i Gold Class kina. Potpuno sam uvjeren kako će CineStar Planet biti najuspješnije kino na prostorima bivše Jugoslavije i da je ovaj projekt samo početak dugoročne suradnje s tvrtkom Delta”, izjavio je Hrvoje Krstulović, član Uprave tvrtke Blitz-CineStar.

IMAX kvalitetu karakterizira kristalno čista slika, laserski preciziran zvuk, stadionski raspored sjedala, gigantsko filmsko platno, posebni digitalni projektori i dvorana izgrađena prema parametrima koje nameću najzahtjevniji IMAX standardi. Prva IMAX dvorana u Srbiji imat će više od 500 sjedala. Gigantsko platno premazano je srebrom kako bi se povećala količina svjetla koje se reflektira prema publici, širine 25 metara i visine 14 metara (350m2) – što je veće od IMAX dvorane u Zagrebu i među najvećima u Europi.

Otvaranje je predviđeno u jesen 2014. godine.

Izvor: Blitz PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!