Audio-video uređajiPhilipsVijesti

Predstavljen Elevation – najtanji Philipsov televizor do danas s naprednim Ambilight XL osvjetljenjem

philips-evelation-header

Novi Philipsov televizor ističe se među ostalim modelima po iznimno maloj dubini kućišta od svega 13.5 mm i premijernom korištenju Ambilight XL dinamičnog osvjetljenja postavljenog na četiri strane. Philipsovi dosadašnji televizori (osim Auree s svjetlećim okvirom) su imali LE diode na najviše 3 strane, što je stvaralo svovjersnu prazninu u prostoru ispod televizora. Elevation će biti dostupan na europskom i ruskom tržištu u trećem kvartalu ove godine. Više detalja u nastavku.

Značajke:

Lebdi na svjetlosnoj aureoli

Elevation_philips-1

Ultratanki dizajn Philipsovog Elevationa koristi visokokvalitetne materijale i opremljen je Ambilightom XL s 4 strane kako bi se stvorila iluzija TV-a koji lebdi na velikoj svjetlosnoj aureoli. Takav ugođaj prisutan je bez obzira je li TV montiran na prozirno postolje ili na neprozirnu površinu.

Nova Ambilight tehnologija

philips-evelation-header

Nova Ambilight tehnologija na Philipsovom TV-u Elevation dijagonale 152 cm (60″), sadržava 94 LED lampice ugrađene u središte poleđine TV-a. Tako se stvara velik, mekan i topao sjaj oko TV-a. Ambilight XL s 4 strane kao da povećava TV zaslona, zahvaljujući usklađivanju svog svjetla s bojama sadržaja koji se na TV-u prikazuje.

Iznimna jednostavnost uporabe Smart TV servisa

Philips Elevation omogućuje jednostavan pristup cjelokupnoj ponudi za Philips Smart TV. Opremljen je specijalno dizajniranim daljinskim upravljačem u završnoj obradi od brušenog aluminija. Cjelovita integrirana tipkovnica za jednostavan unos teksta, zajedno s funkcionalnošću pokazivača, omogućuje jednostavnu navigaciju kroz bogatu ponudu Philipsovih aplikacija i servisa za Smart TV; uključujući i gledanje propuštenih sadržaja, uslugu Video On Demand, Skype video konferencije ili društvene medije.

Pametna korisnička interakcija proširuje TV doživljaj

Na svojim pametnim telefonima, tabletima i računalima korisnici posjeduju mnogo slika i filmova koje možda žele pregledati na velikom TV zaslonu. U tu je svrhu Philips Elevation opremljen značajkama Wi-Fi Miracast™ i SimplyShare, omogućujući korisnicima jednostavan streaming sadržaja s njihovih pametnih mobilnih uređaja na TV zaslon. To funkcionira i u obrnutom smjeru, tako da Wi-Fi SmartScreen povuče digitalni signal TV-a na spojene korisničke mobilne uređaje, dok gledanje sa značajkom Multi-Room omogućuje streaming programa na drugi DLNA® TV u kući. Na koncu, ali ne manje važno, treba spomenuti da korisnici MyRomotea mogu u pokretu snimati svoje omiljene programe.

Ultratanak, ali i dalje s iznimnom kvalitetom slike

philips-evelation-side

Uz tehnologiju Perfect Pixel HD, Philips Elevation pruža sliku bez titranja, s iznimnom oštrinom, jasnoćom, živim bojama i izvrsnim kontrastom. Tehnologija Perfect Motion Rate (PMR)* od 900 Hz omogućuje precizan, gladak i prirodan pokret na slici. Osim toga, Micro Dimming Pro na Philips Elevationu poboljšava kontrast slike. On dinamički mijenja pozadinsko osvjetljenje, ovisno o svjetlini.

* Perfect Motion Rate kombinacija je rezultata dobivenih obradom videosignala, brojem sličica u sekundi i brzinom obnavljanja svake sličice kao i tehnologijom savršenog zatamnjenja i pozadinskog osvjetljenja. Veći PMR broj rezultira većim kontrastom i većom jasnoćom pokreta.

Detaljne specifikacije:

philips-evelation-specs

Izvor: Philips.hr

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

8 komentara

  1. Rezolucija, broj konektora, pasivan/aktivan 3D, tuner i ostale tehnikalije bio je problem dodati?
    Uvijek kad pročitam članak o nekom novom televizoru volim i te stvari pročitati. Samo nemojte reći da nema podataka jer sam ih našao na netu ali glupo mi je nakon pročitanog članka tražiti po netu ono što me inetresira a iz pročitanog nisam uspio saznati..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!