Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmovi

Argo i Potraga za Nemom – novi Blu-ray filmovi u izdanju Continental Filma

argo-finding-nemo-bluray

Continental Film za zadnji tjedan mjeseca ožujka lansira dva nova naslova u visokoj rezoluciji – dramatični triler Argo, nagrađen nagradom Oscar za najbolji film 2012., te Disneyev animirani film iz 2003. godine – Potraga za Nemom. Oba naslova dolaze s bogatim dodatnim sadržajima, a od kojih je dio ekskluzivan samo za Blu-ray izdanje. Više detalja u nastavku.

Argo (DVD i Blu-ray)

Tijekom Iranske revolucije zauzeta je Američka ambadasa u Teheranu , a šestero Amerikanaca uspijeva pobjeći. Sada ih samo jedan čovjek može izvući iza neprijateljskih linija. Tony Mendez je briljantni agent CIA-e koji se specijalizirao za nemoguće bjegove, ali njegov plan za izvlačenje ovih bjegunaca istovremeno je odvažan i očajan. Preobučeni u filmsku ekipu, Tony i bjegunci moraju se skrivati na javnim mjestima gdje ih njihova najmanja pogreška može odvesti ravno u smrt. Dobitnik nagrade Oscar Ben Affleck režira i glumi u trileru snimljenom prema nevjerojatnoj istinitoj priči. Snažna glumačka postava uključuje i dobitnike nagrade Emmy Bryana Cranstona i Johna Goodmana, kao i dobitnika nagrade Oscar Alana Arkina.

POSEBNI DODACI:

SPAŠENI IZ TEHERANA: BILI SMO TAMO (DVD i Blu-ray)

Američki predsjednik Jimmy Carter, Tony Mendez i pravi bjegunci prisjećaju se pravih životnih iskustava s kojima su bili suočeni

SLIKA U SLICI: IZJAVE SVJEDOKA (Blu-ray)

Kaos revolucije u Iranu oživljava uz priče preživjelih

ARGO: APSOLUTNA AUTENTIČNOST (Blu-ray)

Ben Affleck objašnjava kako je kreirao svijet iranske talačke krize 1979. godine

ARGO: VEZA CIA-e I HOLLYWOODA (Blu-ray)

Bivši agent CIA-e Tony Mendez i redatelj Ben Affleck otkrivaju tajne koje stoje iza lažnog filma koji je uvjerio cijeli Hollywood

BIJEG IZ IRANA: HOLIVUDSKA OPCIJA (Blu-ray)

Krenute u kanadsku vladu i otkrijte uzbudljive rizike koje su Kanađani morali poduzeti kako bi zaštitili svoje najbliže susjede

OPSEŽNI AUDIO KOMENTARI (Blu-ray)

S redateljem Benom Affleckom i scenaristom Chrisom Terriom

Potraga za Nemom (DVD i Blu-ray)

Od Oscarom nagrađenih kreatora filmova Priča o igračkama i Čudovišta iz ormara izronila je Potraga za Nemom, ovacijama pozdravljena topla priča koja vas poziva da uronite u zapanjujući podvodni svijet australskog Velikog koraljnog grebena. Preoprezna riba-klaun Marlin, kreće u hrabru misiju spašavanja svog voljenog sina Nema koji je ulovljen od ronioca. Na tom bitnom putovanju, uz svoju nezaboravnu prijateljicu Doru, Marlin se suočava s prepunim oceanom nezaboravno smiješnih likova. Ponesite kući humor i tople emocije objedinjene u ovoj epskoj avanturi nagrađenoj Oscarom za Najbolji animirani film (2003.) koja je na ovom DVD izdanju impresivnija nego ikad prije.

POSEBNI DODACI:

• Knick Knack—kratki animirani film (DVD i Blu-ray)

• Potraga za Nemom—okrugli stol tvoraca filma (DVD i Blu-ray)

• Akvarij (DVD i Blu-ray)

• Prilog o stvaranju Disneyjeve podvodne atrakcije (Blu-ray)

• Izbačene scene (Blu-ray)

 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!