Home » Vijesti » 4K Ultra HD » Uskoro stižu Samsung 65 i 55-inčni Ultra HD televizori

Uskoro stižu Samsung 65 i 55-inčni Ultra HD televizori

Samsung-Ultra-HD-televizori

U lipnju će svjetlo dana ugledati manji i jeftiniji modeli Samsung HD televizora.

Dva nova Ultra HD TV-a će se prvo početi prodavati u Južnoj Koreji. Njima se Samsung želi suprotstaviti LG-jevim i Sonyjevim HD televizorima sličnih dimenzija.

Iz Samsunga navode da će TV-i imati ugrađene najnovije LCD panele sa LED osvjetljenjem, uključujući Micro Dimming Ultimate tehnologiju, koja se nalazi i u ostalim Samsung televizorima proizvedenim ove godine. Osim toga, 65 i 55-inčni Ultra HD TV-i će omogućavati potpuni pristup Samsungovoj Smart TV platformi i aplikacijama, te nadogradnju Smart TV platforme.

Detalji oko izlaska ovih modela na tržište SAD-a i Europe zasad nisu poznati, no očekuje se da će biti predstavljeni na IFA sajmu u Berlinu, u rujnu ove godine.

Izvor: FlatpanelsHD

About Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

3 komentara

  1. Najgluplji dizajn televizora koji sam vidio u životu ,baš me zanima kako je to Samsung umislio da ljudi žele takav robusni okvir od metala ,da nije istinito bilo bi smiješno a ovako je žalosno!

  2. Haha, nije ni meni nešto ali nemoj tako Ico, o ukusima se ne raspravlja

  3. Vrlo važno za dizajn. Kad ugasiš svjetla i počneš gledati to čudo, na to vjerojatno zaboraviš… :-D No, kol’ka će bit početna cijena tih Ultra HD panela?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*