Home » Vijesti » Sonyjev kratki spot otkriva djelić dizajna novog PlayStationa 4 – sada znamo da će biti crne boje

Sonyjev kratki spot otkriva djelić dizajna novog PlayStationa 4 – sada znamo da će biti crne boje

playstation4-logo

Sony je prije tri mjeseca službeno najavio PlayStation 4 konzolu, no na predstavljanju nije otkrio njen dizajn, te tako veliki dio publike ostavio u neizvjesnosti. U međuvremenu je bilo raznih videa koji su otkrivali detalje nove konzole, no prema Sonyju radilo se o lažnima, premda su neki od njih vrlo impresivno napravljeni. Novi video koji je Sony danas objavio u manje od trideset sekundi pokazuje konzolu u zamućenom prikazu u bijelom okruženju tako da se ne može zaključiti kolike će njene dimenzije biti, uz bljeskove detalja njenih pojedinih dijelova. Ono što jest za sada sigurno je da će biti crne boje, mat površina, te po svemu sudeći kvadratičnog oblika.

Sony je u video naveo 10. lipnja u 6 sati po pacifičkom vremenu (što je 3 sata ujutro po našem lokalnom vremenu u utorak 11. lipnja), a kada bi se više detalja trebalo otkriti na playstation.com stranici. Jasno, teaser video koji je danas objavljen vrlo je precizno tempiran jer će sutra biti predstavljen novi X-Box, njegov glavni konkurent.

Teaser video pogledajte u nastavku:

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

3 komentara

  1. Jebeno iznenađenje s obzirom da su sve dosadašnje konzole bile žute?

  2. Reklama za crnu mrlju na ekranu. Tooo, ideeeš!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*