Home » Filmovi » CineStar Slavonski Brod, najveće kino u županiji, otvara se 11. travnja

CineStar Slavonski Brod, najveće kino u županiji, otvara se 11. travnja

CineStar-Slavonski-Brod

CineStar Slavonski Brod, prvi multipleks u Brodsko-posavskoj županiji, svečano se otvara 11. travnja u 17:30 sati u sklopu trgovačkog centra City Colosseum. Prve projekcije za javnost kreću od petka 12. travnja već od 11 sati. CineStar Slavonski Brod jedanaesti je multipleks CineStar u Hrvatskoj, dvanaesti ukupno uz CineStar Mostar, i otvara se u godini kada tvrtka slavi 10. godišnjicu.

CineStar Slavonski Brod u potpunosti je digitalizirano kino s četiri dvorane od kojih su čak tri opremljene RealD 3D tehnologijom. CineStar će i publici u Slavonskom Brodu predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Ukupan kapacitet kina je 511 mjesta, od toga 410 regularnih sjedala, 96 VIP sjedala i 5 mjesta za invalide. VIP sjedala smještena su u zadnja dva reda svake dvorane, većih su dimenzija, izvedena u koži, a uz mjesto za odlaganje pića imaju i mali stolić kako bi gledanje filma bilo maksimalno opuštajuće i ugodno iskustvo, za istinsku zabavu s pet zvjezdica.

U CineStaru Slavonski Brod  prikazivat će se prosječno 150 novih filmskih naslova godišnje, a osim filmova posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru. Zasigurno će veliki interes pobuditi i CineStarove proslave rođendana koje su vrlo popularne u svim drugim gradovima, te CineStar loyalty kartice s mnogobrojnim pogodnostima za sve filmoljupce.

Za potpuni užitak gledanja filmova multipleksi CineStar osiguravaju komforne klimatizirane dvorane s platnima od zida do zida i apsolutno najboljom svjetskom audio-vizualnom tehnologijom koja uključuje Barco digitalne projektore, Doremi servere i RealD 3D tehnologiju.

Izvor: Blitz PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

TCL 55EP680 na testu – Dolby Vision i HDR10+ podrška zaokružena Android TV 9 platformom

Na test smo dobili TCL-ov novi model televizora koji se pojavio na našem tržištu. Radi ...

samsung-32m4002-header

Samsung 32M4002 HD Ready TV – recenzija

Da, dobro ste pročitali. Test HD Ready televizora na samom kraju 2017., godine u kojoj ...