Vijesti

Dell Branded Services u Hrvatskoj

Dell-prezentacija

Prvi put u Hrvatskoj predstavljene su DELL BRANDED SERVICES, te je Dellovim korisnicima od sada dostupna tehnička podrška po najvišim svjetskim standardima.

Dellov inovativni pristup korisničkoj podršci pod nazivom Dell Branded Services (DBS), predstavljen je danas na brifingu u hotelu Esplanade. Po prvi puta u Hrvatskoj se korisnicima Dell proizvoda nudi izravan pristup stručnoj tehničkoj podršci 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana godišnje. Na brifingu su o osnovnim ciljevima projekta i budućim planovima govorili Dellovi predstavnici:

  • Tomislav Juraga, Country Manager Adriatic and Bulgaria
  • Janusz Hajdul, Services Delivery Director Dell Central and Eastern Europe
  • John Reynolds, Service Director Dell Global Support and Deployment Services, Emerging Markets EMEA

Ono što izdvaja projekt Dell Branded Services (DBS) od dosadašnjeg pružanja korisničke podrške su posebno prilagođene usluge, koje korištenjem Dellovih inovativnim metoda udovoljavaju svim zahtjevima korisnika koji se mogu pojaviti pri odabiru ili samom korištenju proizvoda. Na taj način DBS osiguravaju maksimalnu moguću razinu tehničke i stručne podrške uz pravovremeni popravak ili zamjenu neispravnog hardvera i softvera.

Presentation

Implementacija projekta DBS omogućava korisnicima Dell proizvoda izravan pristup tehničkim centrima za podršku u cijelom svijetu i rješavanje problema kroz direktni kontakt sa stručnim telefonskim operaterima. Na temelju tog kontakta se već idući radni dan šalju potrebni rezervni dijelovi i kvalificirani tehničari kako bi određena smetnja u što kraćem roku bila ukonjena.

Taj koncept među brojnim uslugama slijedi i osnovna Next Business Day podrška koja garantira bezbrižno rukovanje s Dellovim inovativnim proizvodima. Svi tehnološki problemi rješavaju se Next Business Day podrškom na licu mjesta već slijedeći dan nakon prijave problema.

Osim raznolike i kompletne ponude usluga u sklopu DBS projekta valja izdvojiti i veliki broj ponuđenih dodataka u obliku softvera ili zaštita, uz savjetovanje i podršku koju pružaju visoko educirani stručnjaci.

John Reynolds_Tomislav Juraga & Janusz Hajdul

Tomislav Juraga je naglasio: ‘‘Dolaskom Dell Branded Services u Hrvatsku, Dell pojačava svoju prisutnost na tržištu kroz pružanje najkvalitetnije korisničke podrške u regiji. Ovim projektom, Dellova tehnička podrška, koja zadovoljava najviše svjetske standarde, bit će široko dostupna svim našim partnerima i korisnicima omogućujući im da u ponudi rješenja i usluga imaju dostupne visoko sofisticirane Dell tehnologije i resurse”.

Visoku učinkovitost Dell Branded Services potvrđuju i visoke ocjene korisnika u zemljama u kojima je DBS prisutan već dugi niz godina. Osim toga kroz otvaranje novih centara za korisničku podršku u regiji kontinuirano se se ostvaruje znatan pomak u kvaliteti usluge. Tako će se i na našem tržištu Dell Branded Services bez sumnje pozicionirati kao jedan od vodećih koncepata pristupu rješavanja najvećih tehničkih izazova.

Izvor: Dell PR

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!