FilmoviKinoVijesti

Star Trek 3 najavljen za 2016.

Star_Trek_3

Iako je foršpan za najnoviji film “Star Trek Into Darkness” (“Zvjezdane staze: U tami”) već dostupan na YouTube-u, postoji mogućnost da će treći nastavak filma biti lansiran u kina oko 50. godišnjice Star Trek franšize (2016 godina).

Čak četiri godine je prošlo između dva nastavka filmova Star Trek i Star Trek Into Darkness i unatoč predanosti redatelja JJ Abramsa projektu Ratova zvijezda (“Star Wars universe”), rasprave su pokrenute vezano uz dolazak novog Star Trek filma.

JJ_Abrams

„Nismo još raspravljali o službenom kino datumu. Ne želimo čekati još četiri godine za novi film, ali činjenica je da će 2016. biti velika godina za franšizu“, izjavio je producent Bryan Burk.

Dakle, čini se da će 2016. godina biti idealna za lansiranje novog Star Trek filma, taman na 50. godišnjicu ove legendarne franšize.

Izvor: Den of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Eksploatacija brendiranih franšiza. Nužno nemora biti loše, ali najgore je što takvi filmovi u pravilu od kvaliteta svojih prethodnika imaju samo ime. Tipičan primjer je star trek iz 2009 godine. Relativno pogođena glumačka postava ali isklišeizirana nemaštovita radnja (što više pucaljki i i putovanja kroz vrijeme) film režiran kao nekakav muzički spot vjerovatno je najbolje legao ekipi pod uticajem jakih opijata

  2. Dakako niti stariji naslovi sa slavnijim posadama poput kirka ili pikija nesmiju proći bez dobre kritike. Podosta njih su zaista nije vrijedno spomena (st 5,6,10)
    Rekao bi da su u pravilu televizijske serije bolje i maštovitije režirane. Nažalost i tu ima velikih promašaja kao što je to bio “voyager”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!