Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Novi naslov na Blu-ray/DVD mediju [Continental Film]

Novi naslov na Blu-ray/DVD mediju [Continental Film]

Ruby-Sparks

Za kraj veljače, Continental Film nam donosi jedno novo Blu-ray/DVD izdanje. Više detalja u nastavku..

Ravno do dna – Ruby Sparks (Blu-ray i DVD izdanje)

IMDb: 7.2/10

Redatelji: Jonathan Dayton i Valerie Faris
Uloge: Paul Dano, Zoe Kazan, Annette Bening, Antonio Banderas, Elliott Gould

Od redatelja filma Mala Miss Amerike dolazi ova «šarmantna i ljupka» (Marshall Fine, The Huffington Post) romantična komedija u kojoj su glavne zvijezde Paul Dano i Zoe Kazan. Boreći se s kreativnom blokadom i nesretnim ljubavnim životom, nekad slavni romanopisac Calvin (Dano) kreira lijepu Ruby (Kazan) – fiktivnu junakinju iz mašte koja ga inspirira. Osim što će mu pomoći izaći iz spisateljske krize, Ruby će i oživjeti – doslovno! Suočen u stvarnoj vezi s djevojkom koja je nedavno bila virtualna, Calvin mora odlučiti hoće li staviti tu ljubavnu priču na papir ili ju pustiti da se napiše sama. Uz ostale uloge u kojima se pojavljuju Annette Bening, Antonio Banderas i Elliott Gould, Ruby Sparks je «ljupka romantična komedija od koje će vam zatitrati srce i koja će postati trenutni klasik.» (Katie Walsh, Indiewire)

Posebni dodaci:

· Iza priče

· Parovi iz stvarnog života

· Pazi što želiš

· Kino najava

· Proces upoznavanja s ulogama u filmu (samo Blu-ray dodatak)

· Los Angeles: Drugi lik (samo Blu-ray dodatak)

Izvor: Continental Film PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

4 komentara

  1. Stiže na test, to je najvažnije :)

  2. Nisam ga gledao. zvuči zanimljivo.

  3. Pozdrav Darko
    Prije svega čestitke na Vašem radu.
    Prije par mjeseci sam spomenuo dotičnu plazmu (LG PM 6800) i kako do sada još nisam ništa kupio veseli me recenzija. Moje pitanje je kada bi recenzija mogla biti gotova?

  4. Bok Roni, hvala na pozitivnim dojmovima. Recenzija za dotičnu plazmu će biti gotova kad nam dostave 3D naočale za taj model.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*