Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Novi naslov na Blu-ray/DVD mediju [Continental Film]

Ruby-Sparks

Za kraj veljače, Continental Film nam donosi jedno novo Blu-ray/DVD izdanje. Više detalja u nastavku..

Ravno do dna – Ruby Sparks (Blu-ray i DVD izdanje)

IMDb: 7.2/10

Redatelji: Jonathan Dayton i Valerie Faris
Uloge: Paul Dano, Zoe Kazan, Annette Bening, Antonio Banderas, Elliott Gould

Od redatelja filma Mala Miss Amerike dolazi ova «šarmantna i ljupka» (Marshall Fine, The Huffington Post) romantična komedija u kojoj su glavne zvijezde Paul Dano i Zoe Kazan. Boreći se s kreativnom blokadom i nesretnim ljubavnim životom, nekad slavni romanopisac Calvin (Dano) kreira lijepu Ruby (Kazan) – fiktivnu junakinju iz mašte koja ga inspirira. Osim što će mu pomoći izaći iz spisateljske krize, Ruby će i oživjeti – doslovno! Suočen u stvarnoj vezi s djevojkom koja je nedavno bila virtualna, Calvin mora odlučiti hoće li staviti tu ljubavnu priču na papir ili ju pustiti da se napiše sama. Uz ostale uloge u kojima se pojavljuju Annette Bening, Antonio Banderas i Elliott Gould, Ruby Sparks je «ljupka romantična komedija od koje će vam zatitrati srce i koja će postati trenutni klasik.» (Katie Walsh, Indiewire)

Posebni dodaci:

· Iza priče

· Parovi iz stvarnog života

· Pazi što želiš

· Kino najava

· Proces upoznavanja s ulogama u filmu (samo Blu-ray dodatak)

· Los Angeles: Drugi lik (samo Blu-ray dodatak)

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

4 komentara

  1. Pozdrav Darko
    Prije svega čestitke na Vašem radu.
    Prije par mjeseci sam spomenuo dotičnu plazmu (LG PM 6800) i kako do sada još nisam ništa kupio veseli me recenzija. Moje pitanje je kada bi recenzija mogla biti gotova?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!