FilmoviKinoVijesti

Let u kinima – Denzel u lovu na trećeg Oscara

Let

Bliži se dodjela ovogodišnje nagrade Oscar, a Denzel Washington, inače ponosni vlasnik čak 2 zlatna kipića, ove je godine nomi­niran za glavnu  mušku ulogu u filmu Let, koji od danas igra u hrvats­kim kinima.Riječ je o dramatičnom  trileru, u kojem Denzel Washington briljira u ulozi kapetana Whitakera, iskusnog pilota koji čudom uspije spustiti zrakoplov nakon mehaničkog kvara nastalog tijekom leta, spasivši gotovo sve putni­ke. Isprva je slavljen kao heroj, no uskoro se postavljaju neka pitanja ve­zano za pilotovu krivnju i događaje koji se odvijali za vrijeme leta. Film primarno istražuje pilotovu nemogućnost da bude iskren prema samome sebi. On je stručnjak u poricanju čak i kad propada.  Film Let je prva suradnja oskarovaca Denzela Washingtona i Roberta Zemeckisa.

Let-022

let3

let2

Izvor: Blitz PR

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. dolazi danas u kina film koji je na blu rayu dostupan već više od mjesec dana? Izgleda da se vraćamo u doba dobre stare juge kad su filmovi dolazili s kojom godinom zakašnjenja… i onda se čude lošim rezultatima ili se dive ko pura dreku kad na sve ove multiplekse prodaju smiješnih stotinjak tisuća ulaznica a dvorana nikad više i nikad boljih. Nekada su samo kinematografi u onim smiješnim dvoranama prodavali i po 400 000 ulaznica. Žalosno….

    1. To je odluka Paramounta. Osim toga nemogu stavljat svaki vikend po 10 filmova u kina. Pogledaj si malo japansko tržište i s kolko zakašnjenja tamo filmovi dolaze.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!