Home » Filmovi » Hoće li se Indiana Jones vratiti na filmska platna?

Hoće li se Indiana Jones vratiti na filmska platna?

Priznati svjetski redatelj Steven Spielberg nije bio baš oduševljen uključivanjem određenih nadnaravnih elemenata, poput izvanzemaljaca, u četvrti nastavak popularnog filmskog serijala Indiana Jones, te je pričao o svojem konfliktu s George Lucasom u nedavnom intervjuu s publikacijom Entertainment Weekly.

George Lucas, kreator i producent Indiana Jones filmova, smatrao je da uključivanje izvanzemaljaca nije ništa nadnaravnije od drugih fantastičnih elemenata u ostala tri Indy filma.

Unatoč različitosti mišljenja ovih vrhunskih redatelja, Spielberg je naglasio da je svejedno uživao radeći na četvrtom filmu:

„George mi je najbolji prijatelj i vrlo sam ponizan prema pričama koje piše. Borit ću se protiv stvari u koje ne vjerujem, ali ako George želi uvesti međudimenzionalna bića u Kristalnu Lubanju, učinit ću sve što mogu da njegovu ideju provedem u stvarnost i učinim ga ponosnim“, izjavio je Steven Spielberg u intervjuu.

Spielber je isto tako potvrdio da bi bio voljan napraviti još jedan film, unatoč konfliktu s Lucasom, te je naglasio da je odluka upravo na njegovom najboljem prijatelju.

U intervjuu nije spomenuo hoće li se glumački veteran Harrison Ford, zvijezda prva četiri filma, vratiti kao Indy, ili će ga mlađi Shia LaBeouf zamijeniti kao glavna zvijezda serijala.

Izvor: TG Daily

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

2 komentara

  1. ovaj put neka ne bude frižider obložen olovom,nego špaker,ili bojler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*