Home » Filmovi » Umri muški 5: Datum lansiranja i zanimljiv naslov potvrđeni

Umri muški 5: Datum lansiranja i zanimljiv naslov potvrđeni

Najnoviji nastavak Foxove franšize Umri muški dolazi nam u specifično vrijeme u kina i to s još specifičnijim naslovom. Kako bi Umri muški 5 bio prejednostavan naslov za nove avanture popularnog gospodina John McClanea, Fox se odlučio za nešto kreativniji naziv.

Naziv novog filma je “A Good Day To Die Hard” (Dobar dan za umrijeti muški).

Kao dodatak cijeloj zabavi, Fox je potvrdio 14. veljače 2013. godine kao datum lansiranja filma. Za one koji nisu shvatili, najnoviji nastavak predviđen je za Valentinovo, što je, uz sam naziv filma, zanimljivost sama po sebi.

Snimanje filma započinje u siječnju 2012. godine, te ćemo ostaviti našim vjernim čitateljima da smisle šale za ovu zanimljivu kombinaciju naziva i datuma lansiranja filma.

Izvor: Den Of Geek

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*