FilmoviKino

Hrvatska također ima svoj 3D film – Slučajni Prolaznik 3D u svibnju u kinima

slucajni-prolaznik-3d-heade

Nakon velikog uspjeha filma „Svećenikova djeca“, nove komedije Vinka Brešana koja se još uvijek – peti tjedan za redom – nalazi na prvom mjestu domaćeg box-officea hrvatskih kina i koju je do danas pogledalo preko 145 tisuća gledatelja, Continental film kreće u distribuciju prvog hrvatskog filma snimljenog najmodernijom 3D tehnologijom! Riječ je o filmu „Slučajni prolaznik“ redatelja i producenta Joze Patljaka koji je svoju premijeru imao na posljednjem filmskom festivalu u Puli!

Riječ je o priči s ruba hrvatskog društva u kojoj mladić iz Zagreba živi skupljajući boce po kantama za smeće i konstantno pokušava pronaći izlaz iz takve situacije. U tome će mu pokušati pomoći sredovječna konobarica s vlastitim osobnim problemima, a zajedno ovaj neobičan par pronaći će svjetlo na kraju tunela… Ili zauvijek ostati u njegovoj tami.

Iako netipično za takav žanr, film obiluje atraktivnim scenama snimljenim u 3D tehnologiji kakve hrvatska publika na domaćem filmu do sada nikada nije imala prilike vidjeti. Prepun scena snimljenih u eksterijeru (od kojih su neke od najatraktivnijih lokacija Trg bana Josipa Jelačića, Ilica i ulica Marina Držića) film „Slučajni prolaznik“ svojom će zamamnom produkcijom uvući gledatelje u svoju priču.

Glavne uloge u filmu „Slučajni prolaznik 3D“ ostvarili su Igor Hamer, Elizabeta Kukić, Neven Aljinović – Tot i Josipa Patljak.

slucajni-prolaznik-3d-poste
Prvi hrvatski film snimljen najmodernijom 3D tehnologijom
„Slučajni prolaznik“ od 9. svibnja u svim kinima!
Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!