Obavijesti/ostaloZanimljivosti

Novogodišnji party glamour.hr-a

Glamour.hr-novogodisnji-party

U zagrebačkom klubu San Antonio održan je novogodišnji party portala glamour.hr, u sklopu kojeg je održana modna revija na 10 – metarskom šanku.

Uz fenomenalnu atmosferu kluba San Antonio svi prisutni gosti imali su priliku na glamourozan način ispratiti staru godinu i pripremiti se za bolju, sretniju i uspješniju 2013-u.

Modna revija održana je u humanitarne svrhe u kojoj su dodijeljena novčana sredstva u iznosu od 5.000 kn za zajednicu Cenacolo Vrbovec (Udruga za liječene ovisnike).

Ideju o reviji na šanku osmislili su djelatnici kluba San Antonio koji su u suradnji s portalom glamour.hr prikazali inovativan i nekonvencionalan način održavanja modne revije dosad neviđen na ovim prostorima.

Za više informacija posjetite: http://www.glamour.hr/novogodisnji-party/

Pogledajte slideshow u nastavku..

Slideshow je izrađen u programu Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11.0, a izgleda ovako:

 

Sony-Vegas-Slideshow

 

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!