Vijesti

CES: 10 novih razloga za poželjeti tanki HDTV zaslon

CES 2008 booth

Ekipa s CRN-a je provela sate i sate u obilascima CES sajma u Las Vegasu i, kako tvrde, prošli su uz i kroz štandove i štandove okupane u najrazličitije boje i nijanse koje su reproducirali najnoviji zasloni gotovo svih proizvođača. Samo nas nemojte kriviti za minus na računu usko povezan s bilo čim što ima HD u imenu :D

Stotine zaslona u koje je ubačena najsuvremenija tehnologija, milijarde piksela sa svih strana, Sony-jevi OLED zasloni kojima se čovjek ne može načuditi, te Samsung koji je imao jedan od vizualno najprimamljivijih štandova, sve je to CES sajam kojem bismo svi iduće godine rado prisustvovali. Na YouTube-u možete vidjeti stotine reportaža sa sajma, samo utipkajte CES 2008 u tražilicu, a u nastavku pogledajte nekoliko najupečatljivijih slika sa sajma.

CES 2008 booth

 

CES 2008 booth

 

CES 2008 booth

 

CES 2008 booth

 

CES 2008 booth - samsung

 

CES 2008 booth - sharp

Izvor: crn.com

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!