Home » Vijesti » CES: 10 novih razloga za poželjeti tanki HDTV zaslon

CES: 10 novih razloga za poželjeti tanki HDTV zaslon

CES 2008 booth

Ekipa s CRN-a je provela sate i sate u obilascima CES sajma u Las Vegasu i, kako tvrde, prošli su uz i kroz štandove i štandove okupane u najrazličitije boje i nijanse koje su reproducirali najnoviji zasloni gotovo svih proizvođača. Samo nas nemojte kriviti za minus na računu usko povezan s bilo čim što ima HD u imenu :D

Stotine zaslona u koje je ubačena najsuvremenija tehnologija, milijarde piksela sa svih strana, Sony-jevi OLED zasloni kojima se čovjek ne može načuditi, te Samsung koji je imao jedan od vizualno najprimamljivijih štandova, sve je to CES sajam kojem bismo svi iduće godine rado prisustvovali. Na YouTube-u možete vidjeti stotine reportaža sa sajma, samo utipkajte CES 2008 u tražilicu, a u nastavku pogledajte nekoliko najupečatljivijih slika sa sajma.

CES 2008 booth

 

CES 2008 booth

 

CES 2008 booth

 

CES 2008 booth

 

CES 2008 booth - samsung

 

CES 2008 booth - sharp

Izvor: crn.com

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*