Vijesti

Boeing i Samsung Electronics zajednički ulaze u tehnološka istraživanja i razvoj

samsung-boeing-cooperation

Potpisani Sporazum o razumijevanju između najveće zračne kompanije na svijetu i svjetskog lidera na području digitalnih medija i tehnologije digitalne konvergencije omogućiti će proširenje i produbljenje veza korejske industrije s proizvodnjom zrakoplova Boeing. Prvotno usmjerenje biti će na razvoju zabavnih sadržaja i komunikacije u zrakoplovu za vrijeme leta te na unaprijeđenju produktivnosti tvornice. Više saznajte u redovima koji slijede…

Seattle / Zagreb, 22. listopada 2012. – Boeing [NYSE: BA] i Samsung Electronics Co., Ltd., [OTN: SSNLF] najavili su da će istražiti mogućnosti suradnje na području istraživanja i razvoja tehnologija koje će unaprijediti zabavni sadržaj i komunikaciju za vrijeme leta kao i poboljšati produktivnost tvornice.

Boeing i Samsung Electronics će u početku započeti razvoj naprednih zaslona i bežičnih mrežnih tehnologija koje će ponuditi više mogućnosti za zabavu putnika i komunikaciju zemlja-zrak, no koje će biti lakše i zahtijevati manje snage. Nadalje, tvrtke će istraživati mogućnosti suradnje na projektima koji se odnose na produktivnost i poslovnu mobilnost korištenjem postojećih i budućih Samsung uređaja i rješenja mobilnih uređaja i ostalih IT proizvoda.

Samsung_Boeing

Komunikacija i mrežno povezivanje u zrakoplovu su ključni elementi za iskustvo putnika za vrijeme leta, dok je povezivanje zrakoplova tijekom leta s osobljem na tlu ključno za operativnu učinkovitost avioprijevoznika“, izjavio je Larry Schneider, potpredsjednik za razvoj proizvoda tvrtke Boeing Commercial Airplanes. „Suradnja tvrtki Boeinga i Samsung Electronics istražit će uporabu inovativnih tehnologija kako bi se unaprijedila znanost na ovim područjima.“

U tvrtki Samsung Electronics su rekli da nova suradnja s Boeingom na području istraživanja i razvoja ukazuje na trajnu predanost utvrđivanju vodeće pozicije u poslovnim informacijskim tehnologijama putem superiornih proizvoda, softverskih rješenja i usluga kao i izgradnje odnosa s cijenjenim partnerima.

„Avio industrija je jedna od najsloženijih i najsofisticiranijih područja poslovanja, s milijunima putnika i zaposlenika koji svakodnevno sigurno prolaze kroz avijacijski sustav“, izjavio je Bumcoo Cho, viši potpredsjednik tima za poslovanje kompanija tvrtke Samsung Electronics. „Izuzetno me veseli što će Samsung surađivati s tvrtkom Boeing kako bi zadovoljili brzo rastuće zahtjeve svih putnika diljem svijeta. Naše iskustvo na području multimedije i informacijske tehnologije postavit ćemo u prvi plan avio industrije za bogatije iskustvo povezivanja tijekom putovanja koje ispunjava“.

Boeing Research & Technology, napredna središnja organizacija tvrtke za razvoj i tehnologije, u ime tvrtke Boeing nadgledati će suradnju. Organizacija je usmjerena na razvoj budućih zračnih rješenja i unaprjeđenje vijeka trajanja, troškova, kvalitete i performansi trenutnih zračnih sustava.

Izvor: Samsung PR

Adsense

Ivan Šurbek Torro Rosso

Ljubitelj sporta s posebnim naglaskom na Formulu 1.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!