Home » Vijesti » 3D » Samsung lansirao 3D LED zaslon serije 950 u Koreji

Samsung lansirao 3D LED zaslon serije 950 u Koreji

Otkriven prvi puta na CES-u, Samsung-ov naočit 3D LED zaslon 950 serije sada je dostupan u Koreji! Dostupan u dvije različite verzije s nesimetričnom serijom 9 (27TA950) i serijom 7 (27TA750), ovi 27″ full HD televizori dolaze sa Samsung Ultra Clear Panel tehnologijom, kao i sa Samsung TV aplikacijama i Smart Hub-om s dodatkom povezivanja (Connect Share), što omogućava pristup medijima preko TV USB priključka.

Samsung je objavio kako su navedeni modeli već dostupni u Koreji, po očekivanoj cijeni od oko 4218 kn za 27TA950 i oko 3922 kn za 27TA750.

Trenutno testiramo Samsung serije 8000 iz 2010. godine, što će nam dati polazišnu točku za usporedbu s ovogodišnjim modelima.

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

2 komentara

  1. Svaka čast na curama, uljepšale su mi dan ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*