Vijesti

Logitech predstavio novu liniju proizvodu za Windows 8 operativni sustav

logitech-windows8

Švicarski Logitech, poznat po perifernim jedinicama za upravljanje računalima, predstavio je nove proizvode dizajnirane za novi Microsoftov Windows 8 operativni sustav. Predstavljen je bežični punjivi touchpad T650, touch miš T620 i Zone touch miš T400. Proizvodi će biti dostupni do kraja mjeseca, a više detalja donosimo u službenom priopćenju u nastavku.

ZAGREB, 19. listopada 2012.  — Tvrtka Logitech predstavila je novu liniju proizvoda dizajniranih za jednostavnu i laku navigaciju na operativnom sustavu Windows 8 – Logitech bežični punjivi touchpad T650, Logitech touch miš T620 i Logitech Zone touch miš T400. Proizvodi su specijalno napravljeni za rad na Windows 8 sučelju osjetljivom na dodir, a bit će dostupni do kraja mjeseca.

“Ovaj paket proizvoda optimizira tradicionalnu funkcionalnost miša na koji ste navikli za novi doživljaj navigacije koju nudi Windows 8”, izjavio je Mike Culver, potpredsjednik za razvoj branda za potrošačke računalne platforme iz Logitecha. “Naš novi miš i touchpad omogućuju iskustvo korištenja na sučeljima osjetljivim na dodir na koje ste već navikli na svojim smartphone uređajima i tabletima. Uz Windows 8 sad imate slično touch iskustvo, a naši proizvodi će vam osigurati brz, jednostavan i dinamičan pristup temeljnim elementima novog sučelja.“

Logitech bežični punjivi touchpad T650

Logitech bežični punjivi touchpad T650 ima veliku, ultra-glatku staklenu touch površinu koja podržava Windows 8 geste i ubrzava navigaciju među prozorima dajući više prostora za rad.

Možete obavljati osnovne funkcije pomicanja, klikanja i skrolanja na bilo kojem dijelu površine osjetljive na dodir i istovremeno koristiti prednosti Windows 8 pokreta, kao što su pokreti po rubu površine za prelazak sa jedne aplikacije na drugu, aktivacija bara za aplikacije i aplikacije za dodatne funkcije, zumiranje i prelaženje preko površine sa tri prsta za povratak na početnu stranicu.

Touchpad se sastoji od velike staklene površine osjetljive na dodir koja omogućava jednostavno korištenje u cilju veće kontrole pokreta i kursora. Možete klikati bilo gdje na površini koja ima ugrađeni senzor za precizno praćenje kako bi navigacija bila brza i nesmetana.

Logitech touch miš T620

Logitech Touch miš T620 je miš ultra-elegantnog dizajna, te ima cijelu površinu osjetljivu na dodir za laku navigaciju. Slično touchpadu, imate slobodu pokreta bez obzira gdje vam se na mišu nalaze prsti – čak i na rubovima miša – tako da je sve što radite prirodno i intuitivno, uključujući okomito i vodoravno skrolanje i prelazak s jedne aplikacije na drugu.

Ovaj elegantni bežični miš ima zakrivljene linije radi veće udobnosti tako da vam prsti ostaju odmorni satima, kao i laserski optički senzor koji omogućava praćenje na većim površinama.

Logitech Zone touch miš T400

Logitech Zone touch Mouse T400 prelazi granice funkcionalnosti tradicionalnog miša jer vam omogućava brz i jednostavan pristup popularnim elementima operativnog sustava Windows 8. Odlikuje se staklenom površinom osjetljivom na dodir koja je napravljena za lako vodoravno i okomito skrolanje prstima, a možete kliknuti na bilo koji dio, na prednjoj površini osjetljivoj na dodir, kako biste direktno došli na početnu stranicu Windows 8 i pristupili svojim omiljenim aplikacijama.

Zahvaljujući svom gumenom omotaču miš pruža udobnost korištenja i laku navigaciju skrolanja uz standardne funkcije tradicionalnog miša te ćete sa velikim zadovoljstvom satima istraživati svoje PC računalo ili tablet uređaj.

Trajanje baterije

Logitech bežični punjivi touchpad T650 se napaja preko USB-a, a baterija traje do mjesec dana i ima  On/Off tipku sa lampicom koja pokazuje kada bateriju treba napuniti. Logitech touch miš T620 ima bateriju koja traje šest mjeseci, a Logitech Zone touch miš T400 bateriju koja traje 18 mjeseci. Slično touchpadu, Logitech Zone touch miš T400 također ima On/Off dugme i lampicu koja pokazuje kada se baterija treba napuniti.

Trajanje baterije kod svakog proizvoda ovisi o uporabi i korisničkim postavkama

Cijena i dostupnost

Logitech bežični punjivi touchpad T650, Logitech touch miš T620 i Logitech Zone touch miš T400 bit će dostupni u listopadu 2012. godine po preporučenim maloprodajnim cijenama od 599,00 kuna, 529,00 kuna odnosno 379,00 kuna. Za više informacija molimo posjetite www.logitech.com

Logitech proizvodi kompatibilni s Windows 8

Većina Logitechovih miševa i tipkovnica mogu se koristiti za Windows 8. Za kompletnu listu Logitechovih proizvoda kompatibilnih s Windows 8 molimo posjetite  www.logitech.com/Win8-compatibility.

Izvor: Logitech PR

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!