Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Pet godina jamstva na Philips televizore velikih dijagonala

Pet godina jamstva na Philips televizore velikih dijagonala

philips-tv-2014-warranty

Kako bi potaknuo prodaju televizora velikih dijagonala i približio nam dojam kao da se nalazimo “na tribinama”, TP Vision je odlučio produljiti jamstvo na sve modele čija je dijagonala ekrana veća od 46 inča (117 cm). Petogodišnje jamstvo se odnosi na sve modele za 2013. i 2014. kupljene od danas, 11. travnja pa do 15. srpnja 2014. godine.

Kako do produljenog jamstva?

Do petogodišnjeg jamstva se dolazi registracijom na internetskoj stranici www.tv-ecp.eu, a potrebna su četriri jednostavna koraka: Odaberite tip televizora te unesite serijski broj, datum kupnje i svoju e-mail adresu. Provjerite i pohranite unesene podatke te ispišite potvrdu o petogodišnjem jamstvu.

Kao i kod standardnog jamstva, usluga produljenog jamstva vrijedi samo uz predočenje originalnog dokaza o kupnji, a kako bi jamstvo bilo valjano potrebno je registrirati uređaj do 30. kolovoza 2014. godine.

Izvor: Philips PR

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

 1. Poštovani,
  neki kupci televizora (i ja sam jedan od tih kupaca Philips televizora) jednostavno nemaju kamo u prostor staviti televizor većih dimenzija, pa kupuju televizore manjih dimenzija. Te iste kupce uskraćujete za dodatne 3 godine jamstva, i ostaju na 2 godine jamstva (konkretno Philips), dok kupce koji ostvare kupnju televizora većih dimenzija (dijagonala veća od 117 cm) nagrađujete sa još dodatne 3 godine jamstva, dakle sveukupno 5 godina. Bez obzira na veličinu ekrana, svaki bi kupac trebao dobiti dodatne 3 godine jamstva.
  Srdačan pozdrav,
  M. Tomašić

 2. Poštovani,
  upravo sam vidjela da se radi o produljenju jamstva za 2014. godinu. Kasnim samo nekoliko godina :). Moja greška, moram pažljivije čitati, iako bi mi ovako nešto odgovaralo :).
  Lp,
  M.T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*