Home » Vijesti » Toshiba pokrenula pozivni centar za profesionalnu podršku kupcima u Hrvatskoj

Toshiba pokrenula pozivni centar za profesionalnu podršku kupcima u Hrvatskoj

Toshiba-tehnicka-podrska-u-Hrvatskoj

Lider i inovator na području tehnologije i proizvođač naprednih elektroničkih proizvoda unutar informacijskih i komunikacijskih sustava Toshiba, pokrenula je pozivni centar koji će pružati podršku i pomoć putem telefona za 6 zemalja u jugoistočnoj regiji: Češka, Slovačka, Srbija, Hrvatska, Rumunjska i Bugarska.

Specijalizirani agenti će odgovarati na sva pitanja vezano za prijenosna računala i televizore te nuditi savjetovanje i dijagnostiku za ove kategorije proizvoda.

Pozivom na lokalnu fiksnu mrežu 01/ 5499 445, kupci u Hrvatskoj moći će se povezivati s Toshiba stručnom podrškom uz cijenu lokalnog poziva. Pozivi će se usmjeravati putem VOIP-a u Prag gdje će hrvatski agent biti u mogućnosti ponuditi rješenja za sve moguće probleme nakon prodaje. Pozivni-centar može se dobiti na telefon i bit će u funkciji od ponedjeljka do petka, od 9:00 do 18:00 sati.

Izvor: Toshiba PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*