FilmoviGalerija fotografijaKino

Galerija fotografija: Resident Evil Osveta – Tokio premijera

resident-evil-retribution-header

Ovoga vikenda održana je svjetska premijera akcijskog 3D spektakla „Resident Evil: Osveta“ u kojoj je glavnu ulogu ostvarila Milla Jovovich! Glumica je zasjala na crvenom tepihu svjetske premijere održane u Tokiju, a uz nju pojavili su se i drugi glumci te redatelj filma Paul W. S. Anderson.

Do danas je u svijetu ovaj poznati filmski serijal zaradio preko 700 milijuna dolara, a peti nastavak po redu snimljen je u najmodernijoj 3D tehnologiji. U filmu Resident Evil: Osveta, smrtonosni T-virus Umbrella Corporationa nastavlja harati Zemljom, transformirajući globalnu populaciju u legije živih mrtvaca. Posljednja i jedina nada ljudske rase, ALICE (Milla Jovovich), se probudi usred najtajnije  Umbrelline ustanove i što više zadire u sam kompleks to više otkriva i detalje o svojoj misterioznoj prošlosti. Bez sigurnog utočišta, Alice nastavlja progoniti odgovorne za izbijanje epidemije;  kreće u potjeru koja ju vodi od Tokija do New Yorka, Washingtona i Moskve, a kulminira spektakularnim otkrivenjem koje će ju prisiliti da ponovno razmisli o svemu u što je ikada vjerovala. Uz pomoć novootkrivenih saveznika i poznatih prijatelja, Alice se mora boriti kako bi preživjela dovoljno dugo da pobjegne neprijateljskom svijetu,  na rubu zaborava.  Odbrojavanje je započelo…

milla-jovovich-tokyo-reside

Uz Millu Jovovich u glavnim ulogama u ovom najnovijem nastavku pojavljuju se i Michelle Rodriguez, Sienna Guillroy, Kevin Durand i Oded Fehr. Scenarij za film napisao je ujedno i njegov redatelj Paul W. S. Anderson.

milla-jovovich-tokyo-signin

Film Resident Evil: Osveta pretpremijerno se u IMAX kinu započinje prikazivati u srijedu, 12. rujna dok u svim ostalim kinima širom Hrvatske započinje s kino distribucijom od četvrtka, 13. rujna!

Kompletnu galeriju potražite na našoj Facebook stranici >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!