Akcije i promocijeVijesti

Promotivna ponuda: Toshiba No Matter What jamstvo pokriva ono što druga jamstva ne pokrivaju, vrijedi i za televizore

toshiba-nmw-guarantee

Do 30. rujna ove godine, kupci Toshiba televizora, prijenosnih računala i tableta mogu biti bez brige uz posebno jamstvo koje pokriva slučajna oštećenja, krađu ili gubitak podataka bez bilo kakvih dodatnih naknada. Uvjet je jedino da se kupljeni uređaj registrira na Toshibinoj stranici u roku od 14 dana od dana kupovine. Više informacija u službenom priopćenju u nastavku.

Zagreb, 25. srpnja 2012. – Da li vaše dijete još uvijek osjeća navalu emocija povezanih sa nedavnim nogometnim natjecanjem? Da li je već počeo trenirati za sljedeće Europsko prvenstvo pa je u svojoj zanesenosti promašio vrata i oštetio novi TV uređaj? Želite se ohladiti uz piće, ali čaša vam je iskliznula iz ruke a tekućina se prolila po novo kupljenom uređaju – prijenosnom računalu vaših snova? Nekome se vaš tablet toliko dopao da ga je uzeo bez pitanja? Nezgode se događaju i često uključuju utrošak značajne količine novca. Stručnjaci iz Toshiba servisa tvrde da zamjena tvrdi disk (HDD) iznosi oko 180 EUR. Ako je vaše prijenosno računalo palo a zaslon je slomljen, morat ćete popravak platiti čak i više od 380 EUR. Ako je vaš TV LCD modul oštećen, bolje razmislite o kupnji novog modela – to će biti jeftinije!

Izgleda zastrašujuće? Na sreću, sa Toshibom ne morate sami pokriti te troškove. Vjerujući u kvalitetu i pouzdanost svojih proizvoda, tvrtka podržava Bez obzira što se dogodi. Tu je međutim, uvjet koji je lako ispuniti: uređaj mora biti registriran na www.nomatterwhatguarantee.com u roku od 14 dana od datuma kupnje. Kada to učinite, nećete morati brinuti o nepredviđenim troškovima. Bez obzira na sve jamstvo od Toshibe će vam pomoći sa:

a)         POKRIVENOST SLUČAJNIH OŠTEĆENJA – zaštita uređaja od nepredviđenih događaja kao što su nenamjerno ispadanje, udarci ili polijevanje. U sklopu ponude “Slučajnih oštećenja”, Toshiba nudi besplatan popravak u slučaju oštećenja ili oštećenja koja sprječava ispravno funkcioniranje proizvoda.

b)         POKRIVENOST MOGUĆE KRAĐE: zamjena ukradenog uređaja što se dokazuje prijavom krađe kod nadležnog policijskog tijela.

c)         SPAŠAVANJE PODATAKA: snimanje podataka na novi hard disk čak i u slučajevima fizičkog oštećenja, softverske pogreške ili napada virusa.

Specifikacija promocije je dostupna na Toshiba korporativnoj stranici. Bez obzira na sve pokriva bilo koje prijenosno računalo, televizor ili tablet koje je kupljeno u periodu od 16. travnja do 30. rujna 2012. godine.

* Registracijom „No Matter What Guarantee” jamstva ostvaruje se i Toshibino redovito jamstvo.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!