3DFilmoviVijesti

Hoće li “smrt” napokon uzeti odmor?

Postoje li kakvi planovi za nastavak ovog nadnaravnog horor serijala, ili je razočaravajući uspjeh aktualnog nastavka “Final Destination 5” u 3D-u obeshrabrio producente?

Kad je nastavak filma “The Final Destination” iz 2009. počeo harati kinima, u vrlo je kratkom vremenu zaradio $186 milijuna od svjetskog box officea. Na ovaj nam je način filmska kompanija Warner Bros htjela pokazati da ne može odoljeti kreiranju još jednog filma, stoga je prilično bolji nastavak “Final Destination 5” došao pred velika platna. Dobio je i kvalitetnije kritike, ali jedini problem je što još nije uspio ponoviti box office uspjeh svoga prethodnika.

Kako stvari stoje, peti nastavak je do sada zaradio $33 milijuna, što je itekako manje od uspjeha prethodnika, a s obzirom da je budžet za snimanje iznosio oko $40 milijuna, očekivanja su vrlo visoka. Kroz tjedan do dva film će biti u kinima diljem svijeta, što će vjerojatno odrediti sudbinu ove popularne filmske franšize.

Izvor: Den Of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!