Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Acer GR235H: novi pasivni 3D igrači monitor

Acer GR235H: novi pasivni 3D igrači monitor

Acer je lansirao pregršt aktivnih 3D monitora u posljednjih nekoliko godina, ali sada se odlučio za pasivni 3D monitor namijenjen igračima.

Radi se o rijetko dostupnom monitoru koji koristi pasivni 3D s jeftinijim polariziranim naočalama koje se mogu dobiti u kinima. Uz to, Acer nudi i funkciju za 2D-u-3D konverziju.

Ovaj 23-inčni Acer GR235H koristi TN ekran s Full HD rezolucijom, Edge LED-om i vremenom odziva od 2 ms (g2g). Povezivost uključuje D-SUB (VGA) i dva HDMI ulaza za povezivanje igračih konzola, PC-ja i 3D blu-ray čitača. Uz to, Acer je integrirao i dva zvučnika od 1.5 W u monitor.

GR235H će biti dostupan u Europi ovaj mjesec po cijeni od 220€, odnosno cca 1650 kn.

Izvor: FlatpanelsHD

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*