Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » John Carter – od ovog tjedna na DVD-u i Blu-rayu

John Carter – od ovog tjedna na DVD-u i Blu-rayu

john-carter-bluray

Od Oscarom nagrađenog redatelja Andrewa Stantona (Najbolji animirani film, WALL•E, 2008.) dolazi John Carter, brza akcijska avantura čija se radnja odvija na misterioznom i egzotičnom planetu zvanom Barsoom (Mars). Temeljen na klasičnom romanu Edgara Ricea Burroughsa, John Carter je icrpljeni ratnik, bivši vojni kapetan koji je neobjašnjivo transportiran na Mars i nevoljko upleten u tamošnji sukob epskih razmjera.

Svijet u kojem se našao je na rubu propasti i na njemu će ponovno otkriti svoju ljudskost kad shvati da opstanak planeta Barsoom i njegovih stanovnika leži u njegovim rukama. Pun zapanjujućih specijalnih efekata te dobrih i loših likova, John Carter je herojska i poticajna avantura koja će vas oduševiti više nego što možete zamisliti.

Redatelj: Andrew Stanton
Uloge: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Samantha Morton, Willem Dafoe

Ocjena na IMDB-u: 6.8/10

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

3 komentara

  1. Ovaj film je predobar, jedan od boljih SF-ova u zadnje vrijeme. Neznam zasto nije dobio bolju ocijenu na IMDB-u.Po meni bolji od j.cameron-ovog avatara

  2. Zato sto su ocjene na IMDB-u cista glupost, i meni je avatar izvikan, a nije nista posebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*