Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Panasonic DMP-BD50 BD Live player u prodaji

Panasonic DMP-BD50 BD Live player u prodaji

Nakon mjeseci i mjeseci čekanja napokon se pojavio novi Panasonic-ov Blu-ray player u prodaji. Za sada je broj prodajnih mjesta mali i prvenstveno orijentiran na online prodaju, no ubrzo će se pojaviti i posvuda drugdje. Ovo je prvi linijski Blu-ray player koji posjeduje dekoder DTS Master Audio codeca, za najvišu kvalitetu slušanja.

Player podržava Blu-ray profil 2.0 ravno iz kutije, dakle spreman je za nadolazeće diskove s online dodatnim sadržajima, a tu je i utor za SD memorijske kartice preko kojeg možete pregledavati slike, primjerice koje ste slikali digitalnim fotoaparatom. Uređaj je u stanju poslati 7.1 kanalni zvuk digitalnim putem, a “minus” ide analognim višekanalnim priključcima koji su spremni poslati najviše 5.1 zvuk. HDMI izlaz jasno nudi 1080p izlaz kojim može malo osvježiti “stare” DVD medije, a tu je i atraktivan polu reflektirajući dizajn koji će se većini dobro uklopiti u interijer.

Za sve vlasnike kućnih kina čija pojačala ne posjeduju dekodere DTS Master Audio codeca, ovo je pravo rješenje za uživanje u suvremenom Blu-ray playeru sa svim potrebnim dekoderima.

Službenu stranicu proizvođača posjetite ovdje, a možete samo provjeriti specifikacije ovdje.

Izvor: Blu-ray Stats

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. Zasigurno dobar proizvod , no kako sam naučio samo na pioneer i denon playere još au malo pričekati njihov 2.0 profil BD player …

  2. Bome i ja mogu reai da otkako sam kupio Denon stereo pojačalo nekako mi se ne ide na druge brandove, no nemrem si sve priuštiti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*