Audio-video uređajiVijesti

Panasonic DMP-BD50 BD Live player u prodaji

Nakon mjeseci i mjeseci čekanja napokon se pojavio novi Panasonic-ov Blu-ray player u prodaji. Za sada je broj prodajnih mjesta mali i prvenstveno orijentiran na online prodaju, no ubrzo će se pojaviti i posvuda drugdje. Ovo je prvi linijski Blu-ray player koji posjeduje dekoder DTS Master Audio codeca, za najvišu kvalitetu slušanja.

Player podržava Blu-ray profil 2.0 ravno iz kutije, dakle spreman je za nadolazeće diskove s online dodatnim sadržajima, a tu je i utor za SD memorijske kartice preko kojeg možete pregledavati slike, primjerice koje ste slikali digitalnim fotoaparatom. Uređaj je u stanju poslati 7.1 kanalni zvuk digitalnim putem, a “minus” ide analognim višekanalnim priključcima koji su spremni poslati najviše 5.1 zvuk. HDMI izlaz jasno nudi 1080p izlaz kojim može malo osvježiti “stare” DVD medije, a tu je i atraktivan polu reflektirajući dizajn koji će se većini dobro uklopiti u interijer.

Za sve vlasnike kućnih kina čija pojačala ne posjeduju dekodere DTS Master Audio codeca, ovo je pravo rješenje za uživanje u suvremenom Blu-ray playeru sa svim potrebnim dekoderima.

Službenu stranicu proizvođača posjetite ovdje, a možete samo provjeriti specifikacije ovdje.

Izvor: Blu-ray Stats

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Zasigurno dobar proizvod , no kako sam naučio samo na pioneer i denon playere još au malo pričekati njihov 2.0 profil BD player …

  2. Bome i ja mogu reai da otkako sam kupio Denon stereo pojačalo nekako mi se ne ide na druge brandove, no nemrem si sve priuštiti…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!